műtét

Kinél végezhető el a lézeres szemműtét?

Amikor lézeres szemműtétre készülünk, érthető módon sok kérdés van bennünk. Lehet-e egyáltalán műteni a szemünket? Milyen életszakaszban mit érdemes figyelembe venni, ha látásjavító szemműtéten gondolkodunk?

Magyar innováció a vágás nélküli műtéti módszer

Áttörést hozhat a rákkezelésben az Európában egyedülálló egészségügyi csúcsprojekt, amely a rosszindulatú pajzsmirigy daganatok vágás nélküli műtétének kifejlesztésére indult Magyarországon.

Bravúrosan mentették meg egy újszülött életét

A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet kollégái elvégezték hazánkban az első, hosszútávú ECMO (mesterséges keringés és légzés) támogatott újszülött szállítását.

Orvosi bravúr segített egy ikerpáron

Több orvosi szakterület összehangolt csapatmunkájának köszönhetően kapott esélyt egy budapesti ikerpár, akik egy ritka genetikai betegséggel, Apert-szindrómával születettek.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!