Fiatalok

Textilművészet tű és cérna nélkül

A fiatal textilművész, Kalácska Zsanett munkái különleges technikával készülnek, ami egyedivé és felismerhetővé teszi alkotásait, amelyekkel számos galériában és kiállításon találkozhatunk.

Az első munkahely megpróbáltatásai

Miután a saját lábunkra állunk, egymást követik az „első” megtapasztalások: első komoly párkapcsolat, első egyetemi év, első vizsgaidőszak, első diploma, első összeköltözés, első munkahely.

Diploma után

A nyár eleje a mi családunkban évek óta kiemelt izgatottságban telik. Négy éve minden évben érettségizik egy gyermekünk. Ezt így leírni is döbbenetes, hiszen telik az idő...

Rászoruló gyermekeknek szervez tábort a Fővárosi Állatkert

Három héten át összesen 180 hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű, általános iskolás korú gyermeknek kínál egyedülálló élményeket a Budapesti Állatkert saját szervezésű VakációZoo nyári napközis táborában.

Módszerek az iskolai bántalmazás leküzdéséhez

Az iskolai konfliktusok és agresszió megelőzéséhez és kezeléséhez kaptak szakmai segítséget az érdeklődők az ELTE PPK és a Kerekasztal az Iskolai Biztonságáért (KERIB) három alkalomból álló rendezvénysorozatán.

7 nevelési hiba, amely gátolja a gyermeket

A gyermeknevelésben elkövetett hibáknak mindig van következménye. Ezért nem árt, ha átgondoljuk, hogyan javíthatnánk módszereinken, hogy sikeresebb, öntudatosabb és boldogabb generációt neveljünk.

Az elhízás egy bizonyos gén mutációján múlik

Egy bizonyos gén mutációinak hordozói nagyobb valószínűséggel küzdenek súlyfelesleggel már egészen kisgyermekkortól, és 18 éves korukra átlagosan 17 kilogramm többletsúly van rajtuk.

Mi történik első alkalommal a nőgyógyásznál?

A tinédzserek és fiatal nők többsége számára a nőgyógyásznál megjelenni az egyik legrettegettebb dolgok közé tartozik, pedig az éves rákszűrés bizony a felelősségteljes női lét velejárója.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!