Fiatalok

Az arcfiatalítás lézeres módszere

A kor előrehaladtával megjelennek az öregedés jelei a bőrön, amitől egyre többen szeretnének gyorsan, fájdalommentesen és hosszabb időre megszabadulni. Ma már nemcsak műtéti megoldásokat alkalmaznak, hanem olyan megoldásokat is segítségül hívnak, amelyek a természetes megújulási folyamatokat fokozzák.

Egyre több fiatalt érint a porckorongsérv

Az ülőmunka, illetve a mozgásszegény életmód kedvez a sérv kialakulásának, és az utóbbi években megfigyelhető, hogy a jellemzően középkorúaknál kialakuló betegség már a 20 éven aluliak körében is egyre gyakoribb.

A fiatalok túl keveset alszanak

Súlyos alvásszokások kialakulására figyelmeztet a Magyar Alvás Szövetség. Sok tinédzser jóval kevesebbet alszik, mint amennyire szükség lenne.

Tovább nőtt a túlsúlyos fiatalok aránya

Meghíztak a fiatalok az év végére, amiről részben anya főztje és az ünnepi étkezési szokások tehetnek. Jó hír, hogy összességében tartják a testsúlyukat a magyarok, de nem sikerült lefogyni a karanténtúlsúlyt - derült ki egy friss kutatásból.

4 tipp, hogy jobban menjen a tanulás

A tanulás nem minden gyereknek könnyű, viszont mindenkinek muszáj. Az általános iskolásoktól kezdve a felnőttképzésig mindenki küzd a tanulás nehézségeivel, hol jobban, hol kevésbé.

Későbbi órakezdést javasolnak az iskolákban

Az alvási mutatók romlása, melyet a Magyar Alvás Szövetség és a Szinapszis Egészségkutató legutóbbi közös felmérése is megerősített, sajnos az általános- és középiskolás gyermekek körében is jellemző.

Hallásvédő tippek a fülhallgató használatához

A belső fület, hallóidegeket károsítja, ha túl hangosan hallgatjuk a fej- vagy fülhallgatóval a zenét. Vélhetően ez is szerepet játszik abban, hogy az utóbbi években nőtt a fiatalkori hallásproblémák esetszáma.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!