Tudomány

Meg kell reformálni a horoszkópokat!

A kutatók szerint egy teljes hónapot csúsznak a csillagjegyek. Az asztrológia kezdete óta eltelt 3000 évben a Föld és a Nap egymáshoz viszonyított helyzete megváltozott, ezért a csillagjegyek dátumozását meg kell változtatni.

Cicastressz

Tudta-e, hogy a stressznek kitett macskák az emberekhez hasonlóan megbetegszenek?

A leggyakoribb szexproblémák

Minden nyolcadik férfi merevedési zavarokkal küzd, s a nők 33 százalékának nem jön össze az orgazmus.

A világ a pusztulás útjára lépett. 2.

2010-ben négyszer annyian haltak meg a világon végigsöprő természeti katasztrófák miatt, mint a korábbi harminc esztendőben, évenként, átlagosan...

Egyetlen gén felelős a homoszexualitásért?

Ha engedélyeznék azokat a vizsgálatokat, amelyekkel már magzati korban kimutatható lenne a homoszexualitásért felelős gén, száz anya közül 97 nem szülné meg gyermekét.

Új világjárvány fenyeget

Géncserék következtében olyan baktériumok kialakulása várható, amelyek ellenállnak szinte valamennyi ma használatos antibiotikumnak.

Az érintés művészete

Ha egy férfi és egy nő találkozik, már az első pillanatban világosan érezhető, hogy vonzzák vagy taszítják-e egymást.

Kevesebb hóra számíthatunk

Az elkövetkezendő időszakban egyértelmű melegedés várható az Országos Meteorológiai Szolgálat regionális klímamodelljeinek előrejelzései szerint.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!