Podcast

Hallgassa a Szimpatika podcastját akár vezetés, sportolás, házimunka közben! Okostelefonos alkalmazásokkal az adások letölthetők, offline is hallgathatók és megjegyzik, hogy hol tartottunk legutóbb egy műsorban.

Fuss okosan!

Mi az ideális pulzusszám? Milyen cipőt válasszunk? Kell-e futóruha, vagy elég egy mackónadrág?

A vírusok keresik a gazdáikat

Mi a Covid-19, és mi a SARS-2? Hogyan fertőzhet meg egy bolygót egy denevér? Mit érez az orvos, ha beteghez indul? Dr. Várdi Katalin tüdőgyógyásztól mindent megkérdeztünk, ami a járvány kapcsán eszünkbe jutott.

A pszichológus stresszkezelési tanácsai – podcast

Bárki életében előfordulhatnak stresszesebb időszakok, jelen pillanatban pedig az egész világon több türelemre és önuralomra van szükség a járvány elterjedése miatt. Tudatos odafigyeléssel azonban sokat javíthatunk közérzetünkön.

Kríziskezelés a mindennapokban

Szellemileg is megterhelő időszakot élünk át, és előbb-utóbb a megszokottnál többen igényelhetik szakemberek segítségét hirtelen kialakuló szorongásaik miatt. Szécsi Judit pszichológussal a krízistanácsadásról és a lehetséges megoldásokról beszélgettünk.

Homeoffice gyerekekkel

Mit tehetünk, ha otthonról dolgozunk, de közben a gyerekekkel is tanulni kellene? Egyáltalán hogyan kommunikáljunk velük a járványról úgy, hogy ne ijedjenek meg? Podcast-adásunkban Szécsi Judit pszichológus osztotta meg velünk a tanácsait.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!