Podcast

Hallgassa a Szimpatika podcastját akár vezetés, sportolás, házimunka közben! Okostelefonos alkalmazásokkal az adások letölthetők, offline is hallgathatók és megjegyzik, hogy hol tartottunk legutóbb egy műsorban.

Tények és tévhitek az autizmusról

Nincsenek egységes, jellemző tünetei, mégis több millió ember él enyhébb vagy súlyosabb autisztikus jegyeket produkálva. Mi is az az autizmus a pszichológus szerint?

Milyen a droghelyzet Európában?

Az EU kábítószerügyi ügynöksége online kutatást indít 31 országban, hogy felmérje a lakosság szerhasználati szokásait – Magyarország ebben az évben először vesz részt a vizsgálatban.

Magyar kutatók fejthetik meg a rák kódját

Dr. Peták István a társalapítója annak a cégnek, amely a napokban elnyerte az Európa legígéretesebb technológiai vállalkozása címet. Az Oncompass Medicine jövőbeni értéke meghaladja majd az egymilliárd dollárt.

Miért hasznos a gardróbterápia?

Mi az a gardróbterápia, miért hasznos a stílustanácsadás, és pszichológia szempontból milyen szerepe van? Erről mesél nekünk dr. Szolnoki Nikolett, aki orvosi pályafutása mellett a divat világába is belekóstolt.

Örökölj okosan!

A hagyatékkal kapcsolatos ügyintézés előbb-utóbb mindenkit érint örökhagyóként vagy örökösként. Dr. Méhes Dávid Dániel ügyvéd elmondta, mit érdemes tudni a hagyatéki eljárásrendről és az örökléssel kapcsolatos ügyintézésről.

Miért drágák a gyógyszerek?

Mit tartalmaz egy-egy készítmény ára? Mi kell ahhoz, hogy egy vakcinát forgalomba hozzanak? Kérdéseinkre dr. Küttel Sándor válaszolt.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!