Podcast

Hallgassa a Szimpatika podcastját akár vezetés, sportolás, házimunka közben! Okostelefonos alkalmazásokkal az adások letölthetők, offline is hallgathatók és megjegyzik, hogy hol tartottunk legutóbb egy műsorban.

Áttörés az izzadásgátlásban

Sokak életét teszi pokollá a rendellenes verejtékezés, azonban egy új technológiának köszönhetően fájdalommentesen szüntethető meg a probléma.

Bagdy Emőke a főnix-effektusról

Mivel a világjárvány krónikus stresszállapotot tart fenn, mára a „pandémiás kifáradás” orvosi diagnózissá vált. De mit tehetünk, amikor látszólag nem tehetünk semmit?

A digitális gyógyítás titkai

A világhálón száguldó adatainknak köszönhetően számos betegséget legyőzhetünk – dr. Lantos Zoltán elmeséli, hogyan!

Mire figyeljünk a nőgyógyásznál?

Milyen szűréseken vegyünk részt rendszeresen? Mire figyeljünk terhesség előtt és után? Dr. Balogh Illéssel, az Istenhegyi Magánklinika nőgyógyász endokrinológusával beszélgettünk.

Lehet, hogy Lyme-kóros vagyok?

A kullancscsípést nem mindig vesszük észre, de bizonyos tünetek esetén érdemes Lyme-kórra gyanakodni. Egy magyar találmány most segít kideríteni, hogy fertőzöttek vagyunk-e.

Mit tehetünk a horkolás ellen?

Milyen fajtái vannak a horkolásnak? Jelenthet-e veszélyt, okozhat-e fulladást, szívmegállást, vagy csupán egy kellemetlen hanghatásról van szó?

Magán vs. állami egészségügy – mit hoz a jövő?

Mit tehetünk, ha gyors, profi, komfortos, de megfizethető egészségügyi szolgáltatást szeretnénk? Nagy Attilával, a DrPort ügyvezető igazgatójával a jelenlegi helyzetről és a jövőről is beszélgetett Kalmár András.

Mit tegyünk izzadás ellen?

Van úgy, hogy a dezodorok sem használnak és a szó szoros értelmében izzasztó helyzetekbe kerülhetünk, főleg nyáron. Dr. Szabó Gábor, az Istenhegyi Klinika orvosa avatott be minket az izzadásgátlás rejtelmeibe, a beszélgetőtárs Kalmár András volt.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!