munkahely

Az első munkahely megpróbáltatásai

Miután a saját lábunkra állunk, egymást követik az „első” megtapasztalások: első komoly párkapcsolat, első egyetemi év, első vizsgaidőszak, első diploma, első összeköltözés, első munkahely.

Rugalmasabbá válhat a távmunka szabályozása

A kormány célja, hogy minél korszerűbb szabályozással segítse elő a nem hagyományos foglalkoztatási formák terjedését, ami a munkáltatók és munkavállalók érdeke is.

A hihetetlenül produktív emberek 7 titka

Körülnézve azt láthatjuk, hogy vannak, akiknek egyszerűen minden belefér az idejükbe, és mégis ráérnek a hétvégén vagy este programot szervezni. Nem varázslat, a produktív embereknek is csak huszonnégy órából áll a nap, ám vannak olyan szokásaik, melyek segítenek abban, hogy sokkal több mindent elintézzenek.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!