munkahely

Meghatározó emberi kapcsolatok a munkahelyen

Többet vagyunk a kollégáink között, mint a családtagjainkkal vagy a barátainkkal. Éppen ezért nem mindegy, hogyan érezzük magunkat a munkahelyen, milyen a légkör, milyen a közösség.

Hogyan kerülhetők el a munkahelyi balesetek?

Baleset nemcsak otthon, de a munkahelyünkön, vagy oda tartva is érhet minket. Irodai munkakörben is történhetnek sérüléssel járó balesetek, de nagyobb ennek az esélye, ha például a szállítmányozásban, építőiparban, anyagmozgatással vagy veszélyes anyagokkal kapcsolatos munkahelyen dolgozunk.

Hogyan dolgozzunk allergiásan?

Az évnek egy bizonyos szakaszában folyik az orra, könnyezik a szeme, tüsszög, alig lát, a munkáját is nehezen tudja ellátni? Mit tehet a jobb közérzetéért, munkaképességéért az, akinek az életét a pollenallergia nehezíti?

10 tipp a munkahelyi stressz leküzdésére

Míg sokak a saját bőrükön tapasztalják, addig mások számára talán újdonságnak számít, hogy a munkahelyi stressz közvetlenül befolyásolja a munkavállaló egészségét.

9 tipp, hogy ne hízzon el az ülőmunkától

Az ülőmunkát végzők gyakran emésztési problémáktól, plusz kilóktól, koncentrációs zavaroktól szenvednek, holott néhány egyszerű tipp betartásával sokat javíthatnának közérzetükön. Íme néhány tanács, amelyek a legzsúfoltabb munkanapba is könnyedén beépíthetőek.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!