Karácsony

Jónak lenni jó

Jóleső érzés, hogy a karácsonyi időszakban a mérleg képzeletbeli nyelve a helyére billen a jócselekedeteket illetően. Ám mi történik akkor, ha kialszanak az ünnep fényei?

Fehér karácsony

Sokak szerint havazás nélkül nem igazi ünnep a karácsony. Nézzük, mit is jelent pontosan a fehér karácsony?

Ünnepi hagyományok a világ körül

A karácsonyt világszerte sokféleképpen ünneplik. Utánajártunk, milyen különleges tradíciók élnek a nagyvilágban a karácsonyi ünnepkör alkalmával.

„A szeretet határozza meg a mindennapjaimat”

Ebben a hónapban Veronica Kristiansen világbajnok kézilabdázóval beszélgettünk az anyaságról, a norvég karácsonyi hagyományokról, valamint az élsporthoz való visszatérésről.

Karácsonyi fűszerekkel az egészségért

Karácsony táján minden évben finomabbnál finomabb illatok töltik be otthonunkat és a szívünket egyaránt. Számos illatos növénynek az egészségünkre is áldásos hatása van.

Túlélés helyett éljük meg a karácsonyt!

Az adventi ünnepvárás időszakát hajlamosak vagyunk feszültséggel teli rohanásként megélni. Tegyünk érte, hogy megélhessük a karácsony valódi üzenetét!

Az ajándékozás lélektana

A szeretet ünnepéhez közeledvén merüljünk el az ajándékozás pszichológiájában. A szeretetnyelvek megismerésének tudatában pedig az ideális ajándék megtalálása is könnyebb.

Eljön minden évben

Évről évre eljön Mikulás ünnepe. A nap, amikor még a felnőttek is lélekben gyermekek lehetnek újra.

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!