A SOTE csak részlegesen oldja fel a látogatási tilalmat

Szerző: Semmelweis Egyetem
A legtöbb egészségügyi intézményben feloldották a korlátozásokat, a Semmelweis Egyetem azonban továbbra is szigorú feltételeket szab, és sok helyen érvényben marad a látogatási tilalom.

Az egyetem Külső Klinikai Tömbjében, ahol a COVID-19 fertőzött betegek ellátása zajlik, illetve a transzplantációban érintett klinikák esetében továbbra is érvényben marad a látogatási tilalom.Ugyanakkor az egyetem további klinikáin a súlyos, kritikus állapotban lévő, hosszú ideje, de nem a COVID-19 fertőzés miatt bent fekvő betegek esetén a klinika igazgatója egyedileg adhat alkalmanként egy-egy hozzátartozónak engedélyt a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására.

Az egyetem gyermekklinikáin továbbra is csak egy szülő tartózkodhat a gyermek mellett, megfelelő védőfelszerelést használva.

A fenti rektori utasítás visszavonásig érvényes.

Forrás: semmelweis.hu

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!