Így hálálta meg az Országos Mentőszolgálat az együttműködésünket

Azzal, hogy otthon maradunk, nemcsak magunkat és a környezetünket óvjuk, hanem az egészségügyi dolgozókat is. A mentők különleges módon fejezték ki hálájukat.

Az egészségügyi dolgozók, így a mentők is hatalmas kockázatot vállalnak azzal, hogy továbbra is segítséget nyújtanak a betegeknek. Az elmúlt napokban hazánkban is népszerűvé vált az a kezdeményezés, hogy esténként tapsviharral ünnepli a lakosság az erőfeszítéseiket, ezzel is biztatva és erőt adva nekik. Az Országos Mentőszolgálat irodai munkatársai dallal és tánccal igyekeztek meghálálni az együttműködést egy lakótelepen, amelyet Facebook-oldalukon is közzétettek:

A táncos bemelegítés után a Piramis együttes egyik slágerét énekelték el a környék lakóival. A produkció után ismételten felhívták a figyelmet a hiteles hírforrásokból való tájékozódás fontosságára, illetve arra, hogy az otthontartózkodással életeket menthetünk, és egyúttal hamarabb legyőzhetjük a járvány okozta nehézségeket.

(A Facebook videóbeágyazási szabályainak következtében a fenti videónak sajnos nem megfelelő a hangja, teljes hanggal a Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán nézhetik meg).

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!