A nemzetközi szövetség is az otthoni sportot támogatja

2020. 03. 28.
A koronavírus-járvány miatt idén különleges körülmények között kerül majd sor az asztalitenisz világnapjára.

A nemzetközi szövetség (ITTF) mindenkitől azt kéri, hogy otthon - de kreatívan - ünnepelje a sportágat. Az ITTF honlapján megjelent közleményben emlékeztetnek, hogy az immár hagyományos "ünnepnap" tavaly 107 országban 922 eseményt generált, idén azonban leginkább a közösségi médiában lehet majd együtt játszani.

A szervezők közös pingpongozásra hívják az asztalitenisz szerelmeseit: mindenkitől azt kérik, hogy otthonában - lehet az a hálószóba, a nappali, a konyha, a kert vagy a garázs - filmezzen le egy mozdulatot, amikor üti a labdát. Nem számít, hogy milyen tárggyal, a lényeg, hogy kreatív, akár trükkös legyen a mozdulat.
A beküldött videókból a ITTF összeállít egy "labdamenetet", amely reményei szerint minden idők leghosszabb "ütésváltása" lesz. A klipet április 6-án hozzák nyilvánosságra, az érdeklődők április 2-ig küldhetik be saját gyártású kisfilmjeiket az ITTF-hez. Részletek a nemzetközi szövetség honlapján.

Forrás: MTI

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!