Mit kezdjünk az akaratossággal?

A 8+1 módszer segítségével rutinosan, és pszichológiailag helyes módon kezelheti gyermeke akaratos, dacos megnyilvánulásait 3-10 éves korig. A gyerekek kalandos állatmesék segítségével sajátíthatják el szinte észrevétlen módon az érzelemkifejezés és a probléma megoldás, indulatkezelés fortélyait. Zokorlán kalandjai rabul ejtik a kis hallgatókat, akik nem ritkán magukra ismernek az akaratos oroszlán nehézségeiről hallva.

A legújabb, idén megjelent, Bookline sikerlistás első helyezett: ’Mit kezdjünk a szorongással? című könyv méltó folytatása a népszerű akaratosságotfeldolgozó korábbi kötetnek. Ezúttal a gyermeki félelmeket, szorongásokat oldó szakértői módszereket foglalta össze Deliága Éva gyermekterapeuta. Lovász Hajnalka meseíró tollából pedig Zokorlán legújabb kalandjait ismerhetik meg a gyerekek, akik segítséget kapnak lámpalázuk, teljesítményszorongásuk, ismeretlentől való félelmük, vagy éppen állatoktól való irtózásuk kapcsán. Szülőként sokat segíthet gyermeke félelmének oldásában! Ismerje fel a gyermeki szorongás tüneteit, és kezelje hatékonyan!

Forrás: Pöttyöslabda

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!