Megújult a Szimpatika!

2019. 07. 01.
Szerző: Szimpatika
Júliustól olvasóink és a Szimpatikába látogató vásárlóink is már a megújult Szimpatika emblémával találkozhatnak, de egy valami változatlan: továbbra is igyekszünk minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtani mind magazinunkban, mind gyógyszertárainkban.

Kedves Olvasó!

Valljuk, hogy egy mosoly is gyógyíthat! De ha a gyógyulás érdekében szakértő tanácsra van szüksége, továbbra is kérdezze meg gyógyszerészét!

Ez a gondolat ihlette a Szimpatika megújult logóját, mellyel júliustól egyre több helyen találkozhat: a magazinunkban, a plakátokon, itt a honlapunkon, a Facebook-oldalunkon, és természetesen a gyógyszertárak ajtaján is! Magazinunkat is új köntösben foghatja kezébe, weboldalunk is felfrissül, és ebben a hónapban folyamatosan cserélődik le minden egyes patikánk megjelenése is, hogy hamarosan már mindenhol egy mosoly várja Önt! 

Egészséges nyarat kíván a Szimpatika csapata!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!