Kedves Olvasó!

2019. 03. 01.
Szerző: Kalmár András
Ahogy már megszokhatták kedves Olvasóink, idén tavasszal is egy fantasztikus utazást nyerhetnek a Szimpatikával. Főszerkesztőnk azt is elmondja, mit kell ehhez tenniük!

Kedves Olvasó!

Március lévén hadd idézzem egyik kedvenc '48-as dalomat, bár ez nem a legfennköltebbek közé tartozik:

„Szennyes az én ingem,

szennyes a gatyám is,

majd hoz Kossuth tisztát,

Türr Pista meg puskát,

éljen Garibaldi!”

 

Nos, Kossuthot és talán Garibaldit sem kell bemutatni, azonban Türr Istvánról hadd ejtsek néhány szót. A kalandfilmbe illő életet élő bajai hős nemcsak zseniális katona, de fantasztikus mérnök is volt, többek közt neki köszönheti a világ a Korinthoszi-csatornát, amely a Peloponnészoszi-félszigetet választja el Görögországtól, és amely 1896 óta teszi lehetővé a hajóközlekedést az Égei- és a Jón-tenger között.

Ha szemügyre veszi lapunk hátsó borítóját, láthat is egy fotót az impozáns közlekedési útvonalról. Sőt, most akár saját szemével is megcsodálhatja, ráadásul a görög félsziget egyéb csodáiban is gyönyörködhet!

Ehhez nem kell más, mint egy kis szerencse, és az, hogy március és május között legalább egyszer velünk játsszon a szimpatika.hu-n!

Idusban és ifjakban gazdag márciust, és görög nyaralást kíván az egész szerkesztőség nevében:

Kalmár András  - főszerkesztő

 

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!