Kalandozzon a Szimpatikával!

2018. 11. 01.
Kvízjátékunk mellett november elsejétől egy új játékkal kedveskedünk Olvasóinknak, amely új feladatokkal és nyereményekkel várja a kalandvágyó játékosokat. Indul a Megfejtő!

Ismerje meg online felületeinket Megfejtő című játékunk segítségével! Új játékunkkal egy kis kalandra hívjuk Olvasóinkat. A megadandó válaszokhoz magazinunk mellett internetes felületeinken – honlapunkon és Facebook-oldalunkon – is kutatni kell. Reméljük, hogy ezáltal a Megfejtő még élvezetesebb szórakozást nyújt mindenkinek. 

A honlapunkon történő belépést vagy regisztrációt követően nyereményjátékaink között megtalálhatják kérdéseinket, melyek közül az elsőt könnyedén megválaszolhatják, ha kitöltik a Szimpatika magazinban található keresztrejtvényünket. További kérdéseink megválaszolásához nincs szükségük másra, mint egy kis szabadidőre, hogy megkeressék a helyes válaszokat különböző cikkeink és tartalmaink között.

Természetesen a helyesen válaszolók között értékes nyereményeket sorsolunk ki: novemberi játékunkon 3 darab páros belépőt nyerhetnek december 28-ra a Budafoki Dohnányi Zenekar Igazából karácsony című szimfonikus koncertshowjára a Papp László Budapest Sportarénába, a Broadway Jegyiroda jóvoltából.

Ne feledjék, a megfejtéseket november 30-ig várjuk honlapunkon!

Kellemes kalandozást kívánunk mindenkinek! Gyerünk a játékhoz! »

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!