Milyen az ideális családi kutya?

2015. 05. 17.
Szerző: Szimpatika
Házi kedvenceink megérkezésük után rövid időn belül aktív részesei lesznek a család életének. Éppen ezért nem mindegy, milyen háziállatot választunk a gyerekek mellé, aki ráadásul a házunkat sem amortizálja le. Van egy biztos tippünk a csodakutyára!
Baron, a németjuhász nemcsak hűséges társ és játszópartner a gyerekeknek, hanem ennél sokkal több. Segít a házimunkában, berakja az edényeket a mosogatógépbe, port töröl a szekrényekről, felmossa a padlót, porszívózik, bepakolja a ruhákat a mosógépbe – és utána persze elrágcsálja jól megérdemelt jutalomfalatját. Pár nappal ezelőtt került fel a videó az internetre, amit már közel 50 ezren láttak.



A németjuhász nem sokkal ezelőtt, a Föld napján is lenyűgözte a közönséget. Az embereknél is lelkesebben gyűjtötte a PET palackokat az arra kijelölt dobozba.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!