Kerüld az auragyilkosokat!

2014. 04. 11.
Szerző: Szimpatika
Érezted már úgy, hogy bizonyos emberek elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük? A környezetünkben levő disszonáns energia komoly negatív hatást képes produkálni. Ez többféleképpen jelentkezhet: kimerültség, koncentrálási nehézségek, érzelmi mélypontok, alvásproblémák, ok nélküli fizikai fájdalmak kínozhatják az embert.

Természetesen ez mind lehet a nem megfelelő táplálkozás, a túlhajszolt életmód hatása is, de most arról beszélünk, amikor ezek a tényezők nincsenek jelen, mégsem szűnik a rossz érzés.

Nem is hinnéd, milyen erős „sugárzást” jelentenek a másik ember gondolatai. Aki nagyon mérges, az sok negatív energiát hoz létre. Ha az illető rád mérges, akkor ez a sok negatív energia mind rád irányul. Ebből következik, hogy ha olyan emberekkel állsz kapcsolatban, akik bármi miatt negatívan viszonyulnak hozzád, azok apró pici darabokra szaggatják az egyébként védelmező aurádat, és komoly károsodásokat okozhatnak a lelkedben és következésképp a testedben is. Ha olyan emberek közelében vagy, akiknek az aurája negatív, az is hatással van rád. Ilyenek lehetnek például az alkoholisták, a drogosok, a depressziósok, illetve az agresszív emberek.

Azonban nemcsak az emberek lehetnek rád kedvezőtlen hatással, hanem a tárgyak, helyek is. Ha valaki olyan házba költözik, ahol korábban valamilyen erőszakos esemény vagy haláleset történt, talán nem is gondol arra, hogy annak a rezgése a falakban, a bútorokban még sokáig megmaradhat. Emiatt előfordulhat, hogy az illető erőtlennek, lehangoltnak érzi magát egy idő után.

Az, hogy mi mennyire van ránk negatív hatással, attól is függ, hogy mi magunk mekkora „erővel” rendelkezünk. Olyan ez, mintha az egyik ember egy 30 wattos égő lenne, a másik pedig 300 wattos – utóbbit nem igazán érik el a kedvezőtlen hatások. Ezért is lehet az, hogy ugyanaz a történés vagy helyszín az egyik embert meglehetősen letaglózza, míg a másikat alig érinti. Ez az erő leginkább az aura védelmező erejében nyilvánul meg.

Az erős aura csökkenti a negatív hatásokat, míg a gyenge aurával rendelkező személy reggelente úgy ébred, mintha nem is aludt volna. Nyilvánvalóan a boldog, pozitív attitűddel rendelkező személynek erősebb az aurája, mint az elégedetlen, zsörtölődő emberé. Ugyanakkor az is számít, ki min ment keresztül: egy-egy trauma vagy betegség jó időre (néha évekre) képes legyengíteni az aurát.

Ahhoz, hogy szellemileg legalább minimálisan védve legyél, szükséges az alapvető fizikai és lelki tényezőket biztosítani. Ilyen például a rendszeres és kielégítő alvás, valamint a valódi, tápláló ételek fogyasztása. A testmozgás is jót tesz, de csak, amíg élvezed. Levezeti a stresszt, hasznos a szerveknek, a vérkeringésnek, ám ha túlzásba viszed vagy olyan módon edzel (esetleg olyan környezetben, olyan tárgyak és emberek között), amit nem élvezel, annak már nem lesz pozitív a hatása. A masszázs viszont fizikailag és lelkileg egyaránt csodát tehet.

A legjobb és egyben azonnali hatással bíró módszer, ha kiiktatod a diszharmonikus, negatív embereket a környezetedből. Természetesen ez nem lehetséges mindig és maradéktalanul, de törekedni kell arra, hogy az ilyen emberekkel a kapcsolatot és a kommunikációt a szükséges minimumra csökkentsd. Ettől még persze nem lehet kiiktatni minden negatív hatást, ahogy a baktériumokat sem lehet megszüntetni, csupán védekezhetünk ellenük.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!