Egészség hatezer négyzetméteren

Szerző: Szimpatika
Bijó néven nyílt meg Magyarország legnagyobb egészség- és harmóniaközpontja, amely két szinten, összesen 6000 négyzetméteren várja az egészségtudatos látogatókat. A komplexum egyedülálló módon, egy helyen kínál megoldást a test, a lélek és szellem problémáira.

A Bijó központ hiánypótló szerepet tölt be a magyar egészségpiacon azzal, hogy szakembereik egy komplexumon belül kínálnak megoldási lehetőségeket a test, a lélek és a szellem problémáira egyaránt.

A legalsó szinten található hazánk legnagyobb bio-, gyógy- és reformtermék-kereskedése, az emeleten kapott helyet a Bijó Energia Öngyógyító Központ, mindezek mellett pedig egy 6 teremből álló konferenciaközpont, valamint a Bijó-Bonsai teaház is része a hiánypótló beruházásnak.

A földszinten (test) található, közel 4000 négyzetméteres bio-, gyógy- és reformtermék-raktáráruházban a regisztrált és vevőkártyával rendelkező vevők számára közel 500 beszállító 17 000 árucikke érhető el. A gyógynövényektől kezdve a hétköznapi élelmiszereken keresztül a természetgyógyászati segédeszközökig minden megtalálható itt, amire az egészséges testnek szüksége van: könyvek, étrend-kiegészítők, a fogyókúrát támogató és a különböző típusú diétákhoz szükséges alapanyagok, aromaterápiás készítmények, babaápolási termékek, természetes alapú natúrkozmetikumok, reform-, illetve bioélelmiszerek, valamint fűszerek széles skálájából válogathat az érdeklődő. Sőt, a glutén-, és laktózérzékenyek, illetve a vegetáriánusok és vegánok is megtalálják itt a számukra megfelelő termékeket.

Szintén az alsó szinten kapott helyet a kiskereskedés, vagyis Bijó Bolt, ahol 350 négyzetméteren közel 5000 termék közvetlenül elérhető a lakossági vásárlók számára. Ezenfelül a Bijó Webshopon szinte a teljes raktáráruházi termékpaletta elérhető az ország teljes lakossága számára.

Az első emeleti (lélek), 1000 négyzetméteres Bijó Energia Öngyógyító Központban közel 80 természetgyógyász több mint 100 kezeléssel várja a vendégeket. Az egyéni kezelések, terápiák, masszázsok mellett a házban megtalálhatóak a csoportos mozgásformák, meditációk, tréningek is, mint például a jóga, pilatesz, csikung, tánc stb., amelyeknek egy 104 nm-es jógaterem (Bud(h)apest terem) és egy 30 négyzetméteres kiscsoportos terem ad helyet.

A még több kikapcsolódásra vágyók a japán bonsai tetőkertben található Bijó-Bonsai teaházban lazíthatnak és élvezhetik a hely kínálta nyugalmat.

Szintén az első emeleten (szellem) alakították ki a Bijó rendezvényközpontot is, amely egy 180 férőhelyes előadóteremből és három kisebb, 15, 20, illetve 40 fő befogadására alkalmas szekcióteremből áll. Itt önismereti szemináriumokat, coaching-csoportokat, egészséges életmóddal és táplálkozással kapcsolatos előadásokat, különféle képzéseket, családállítás- és pszichodráma- foglalkozásokat, valamint szakmai konferenciákat tartanak majd a jövőben.

A tervek szerint áprilisban Debrecenben, majd azt követően Nyíregyházán, Miskolcon, Szegeden, Pécsett és Győrben is nyílik ilyen központ.


További információ: www.bijo.hu

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!