Cseppnyi Önbizalom Program

Szerző: Szimpatika
A méltán sikeres Cseppnyi Önbizalom – Kontinencia Betegedukációs Program megkezdi harmadik évi munkáját! Az elmúlt két év sikereinek köszönhetően a program tovább folytatódik idén is. 2014 márciusában országszerte ismét több mint 200 háziorvosi rendelőben várják a vizelettartási zavarok témájában az érintetteket és az érdeklődőket.

Az elmúlt két év sikerének köszönhetően a program szervezői úgy döntöttek, hogy idén is folytatódik a Cseppnyi Önbizalom – Kontinencia Betegedukációs program.

A siker kulcsa, hogy a vizelettartási panaszokban leginkább érintett, 45-65 év közötti nőket szólítja meg a háziorvos és a háziorvos mellett tevékenykedő szakdolgozó. A praxisok kiemelt szerepet vállalnak ugyanis az inkontinencia ellátásban, hiszen ők fedezik fel a sokszor titkolt panaszokat. Az eddigi tapasztalatok alapján a hölgyek legszívesebben a szakdolgozóknak mondják el, ha vizelettartási panaszuk van, hiszen velük bizalmasabb kapcsolatban vannak.

A megfelelő célcsoport kiválasztásának, a kulcsszerepet betöltő háziorvosi praxisoknak és az érintettek érdeklődésének köszönhetően az elmúlt két évben kiemelkedően nagy volt a programban részt vevők száma (több mint 35 000 fő), ugyanis a praxisok által meghívott hölgyek 38%-a jött el személyesen is a tanácsadásra.

A szervezők bíznak abban, hogy idén is hasonlóan szép eredményekkel sikerül zárni a programot, hiszen a két év alatt összesen 350 háziorvos részvételével zajló program most még 220 új praxissal bővül.

A program részletei, valamint a programhoz csatlakozó háziorvosi praxisok megtalálhatók a www.cseppnyionbizalom.hu weboldalon.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!