Természetes hormonpótlás, mellékhatások nélkül

Szerző: Szimpatika
A mesterséges hormonkezelés mellékhatásaként előfordulhat ciszta, elhízás, rossz közérzet, szexuális zavarok, ikerterhesség, fokozott szőrnövekedés. A mesterséges hormonális készítmények helyett először érdemes a természetes hormonokat előnyben részesíteni, ha nem akarjuk a mellékhatásokat megtapasztalni.

Lássuk néhány kevésbé ismertet:

Veikan: részt vesz több belső elválasztású mirigy szabályozásában. Búzacsíraolajat tartalmaz, amelyben számos vitamin, ásványi anyag, aminosav  megtalálható. Gazdag forrása az omega-3, omega-6, omega-9 zsírsavaknak: ezekre a természetes zsírokra szüksége van a szervezetünknek. Helyreállítja az anyagcserezavart, segít a női és a férfi nemi problémák esetén, erősíti az egész immunrendszert. Jótékonyan hat a májra, a vesére és a szív- és érrendszerre.

Kang-Li: szójakivonat, amely különösen a női hormonpótlásban játszik jelentős szerepet. Ebben való hatékonyságát mutatja, hogy a távol-keleti nők, akik sok szóját fogyasztanak, sokkal egészségesebbek és jóval fiatalabbaknak látszanak nyugati társaiknál. Segíthet a férfiak spermatermelésében is, mert helyreállítja és stimulálja a here és a prosztata sejtjeit, szöveteit. Segíthet a gyermekáldásban, ezenkívül erősítheti a csontszövetet.

Cholikan: a vörös szőlő magjából és vesszejéből készül. A benne lévő rezveratrol a legerősebb antioxidáns: ez a hatása 20-szor erősebb a C-vitaminénál és 50-szer erősebb az E-vitaminénál. Megköti és elpusztítja a testünket mérgező szabad gyököket. A koleszterinszintet is szabályozza, továbbá fontos szerepa van a rákellenes küzdelemben, mivel helyreállíthatja a sérült géneket.

Cordyceps: nagy hatású immunrendszer-erősítő és természetes antibiotikum. Gátolja és elpusztítja a vírusokat, baktériumokat, energiával tölti fel a szervezetet, Sportolóknak, betegeknek fontos lehet. A tüdő, a nemi szervek és a húgyutak betegségeit segíthet rendbe tenni.


Forrás: https://egeszsegtudatos.blogspot.hu/

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!