Kíméletes kezelés problémás bőrre

Szerző: Szimpatika
A gyógynövényes mélyhámlasztásnak köszönhetően ma már fájdalmas beavatkozások nélkül is szépülhet. A pattanásos, tág pórusú, fakó, vagy napfénytől károsodott bőrre és bőrfiatalításra egyaránt alkalmas kezelést Peterman Krisztina szépségterapeuta, a Dermatica kozmetikusa mutatja be.

Előkészületek

„A gyógynövényes mélyhámlasztás elvégzésének ideális időpontja az őszi-téli időszak, mivel ilyenkor a kezelés hatására átmenetileg érzékenyebbé váló bőrt könnyebben megóvhatjuk a napsugaraktól. A bőrgyógyász által kidolgozott, teljesen természetes alapú kezelés minden esetben személyre szabottan történik. Alapvetően három formája létezik, de az egyes kezelésekhez felhasznált gyógynövényeket mindig az adott bőrtípusnak megfelelően, a bőr állapotától függően választom meg – mondja Peterman Krisztina. – A kezelést tehát a bőr alapos vizsgálata előzi meg, majd ezt követően a háromféle eljárás közül a vendéggel közösen választjuk ki a számára is megfelelőt.”

Felfrissült arcbőr másfél óra alatt 

„A frissítő, energizáló kezelésekkel már 90 perc alatt is sokat javíthat megjelenésén. A vendégek rendszerint üzleti találkozó, buli vagy más fontosabb események előtt szokták igénybe venni az ilyen típusú kezeléseket, melyek segítségével élettel teli, egészséges arcszín, hidratált bőr, frissebb összkép érhető el – osztja meg velünk tapasztalatait szakértőnk. – A 90 perces kezelések egy másik típusa az idősödő vagy problémás bőrű vendégek részére javasolt: csökkenti a korral járó problémákat, halványítja a hegeket és a pigmentfoltokat, továbbá a zsíros, pattanásos bőrre is jótékonyan hat. A rövidebb kezelések előnye, hogy látványos változásokat eredményez, harmóniába hozza a bőrt, javítja a megjelenést, de nem indít el olyan drasztikus változásokat a bőrben, mint az 5 napos kezelés, így alkalmazásuk fontosabb alkalmak előtt akár közvetlenül is lehetséges.”

Teljesen megújulás problémás bőrre

„A leghosszabb kezelés az 5 napra kidolgozott csomag, mely eredményesen alkalmazható tág pórusú, zsíros, fakó, sápadt, rossz keringésű és lassan regenerálódó, megereszkedett, ráncos bőrre is. A csomag kozmetikai kezeléseket és otthoni bőrápoláshoz szükséges készítményeket is tartalmaz. Az első napon végzett masszázs után enyhe leégéshez hasonlóan kipirult bőr állapota másnapra rendeződik, majd a harmadik nap környékén megkezdődik a hámlás – írja le a kezelés menetét a Dermatica kozmetikusa. – A negyedik napon a hámlás még intenzívebb, majd az ötödik napon következik a kozmetikai utókezelés, melynek nyomán teljesen megújult, sugárzóbb, frissebb és fiatalabb arc tekint ránk vissza a tükörből. A kezelés utáni hetekben a bőr még érzékeny, ezért speciális készítményekkel, illetve fényvédő krémekkel szükséges naponta ápolni.”


Forrás: www.dermatica.hu

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!