Egy új csoportterápiás módszer

Szerző: Szimpatika
A ColorGenetics egy olyan egyéni módszer, amely két, már meglévő és méltán elismert módszer találkozásából jött létre. Az egyik az Aura-Soma, mely a színek jelentésével foglalkozik mélyrehatóan, a másik a Bert Hellinger nevéhez fűződő családfelállítás, amely az elmúlt évtizedek során vált ismert és elismert terápiás módszerré.
A két módszer egyesítésére és továbbfejlesztésére azért volt szükség, mert míg az Aura-Soma nagyon mélyen megmutatja azt, hogy merre tartunk a világban és a lelki fejlődésünkben, illetve hol vannak a nehézségeink, a segítő eszközei korlátozottak.

A családfelállításoknál pedig a segítséget kérő személy sokszor nem tudja megfogalmazni a nehézségeit, akadályait, vagy máshol keresi a problémákat, mint ahol azok valójában vannak. Emellett a családfelállításokra jellemző egyéni módszerek mind energiájukban, mind hatásukban alul maradnak a csoportos munkával szemben.


A ColorGenetics egy olyan módszer, ahol a színek beszélnek helyetted: megmondják mi a nehéz, megmutatják merre, mi pedig segítünk, hogyan – mert itt az 1+1 több, mint 2.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!