Egyre trendibb a netrandi

Szerző: Szimpatika
A Baby Boomereknek (46-64 évesek) csupán 15%-a, míg az X generáció (32-45 évesek) 19%-a állítja, hogy számára az internet a barátokkal való kapcsolattartás elsődleges terepe. Az Y generációhoz tartozó legfiatalabbak (31 év alattiak), a technikára leginkább nyitottak, negyedük (24%) állítja, hogy inkább on-, mint offline a személyközi kommunikációja.

A karnyújtásnyi közelség vagy a könnyebbség az ok?


Biztosra vehető, hogy ennek az elemzésnek a tanulságát továbbgondolva, a jövőben is emelkedő tendenciát észlelhetünk majd az egymást követő generációk viszonylatában. Gondoljuk csak végig: a világháló közbeiktatásával akár a legkedvesebb és legközelebbi barátok tucatjával léphetünk kapcsolatba egyszerre. A személyes találkozáshoz viszont előzetes tervezés és szervezés szükséges.

Marketingesek, készüljetek! Az idő előrehaladtával a boomerek is fogékonyabbak lesznek a modern világra, az X és Y csapat is jobban erőre kap, ami pedig az utánuk következőket illeti, hát ők feltehetően köldökzsinórként lógnak majd a neten. Valószínűtlen, hogy az interneten töltött idő mennyisége a jövőben mérséklődne.

 

Forrás: www.ipsos.hu

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!