A pasim? Letöltöttem a netről!

2012. 07. 13.
|
Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Címkék: Társaslány 
„Jóisten, fenn a mennyekből, küldj egy férfit a készletből…” – énekli Eliza a My Fair Ladyben, és láss csodát, küldenek neki. De mi van azokkal, akikről valahogy megfeledkezett az égi posta?

– A kisvárosban, ahol éltem, szinte lehetetlen volt ismerkedni – mondja a tanítónő, Anita. – A legtöbb időt az iskolában töltöttem, de a tantestület is szinte csak nőkből állt, kivéve a nagycsaládos töritanárt, na meg Tibi bácsit, a portást.  Harminckét évesen túl voltam egy rossz házasságon, aztán három kemény éven át nem volt senkim. De még a közelemben sem, még véletlenül sem, senki, aki megtetszhetett volna. Sokszor álmodoztam arról, hogy egyszer majd lesz valaki, akinek elmesélhetem esténként a napom, és akit meghallgathatok. Akihez oda lehet bújni, akire számítani lehet. Nem kell, hogy szép legyen, elég, ha az én szememnek szép. Inkább csak hogy együtt érezzünk, együtt gondolkodjunk. De ahogy telt az idő, úgy fogyott bennem a remény. Már nem szerettem a szerelemre gondolni, mert rettegtem, hogy örökre egyedül maradok. Már gyűlöltem tükörbe nézni, és dührohamot kaptam, ha boldog szerelmeseket láttam magam körül. Pedig lépten-nyomon csak azokat láttam.

Több százezren érzik azt, amit én?


Egy nap aztán, amikor a számítógépen keresgéltem egy adatot, hirtelen feljött egy hirdetés. „Szeretnéd végre megtalálni a másik feled?” – valami ilyesmi volt. Ki fogsz nevetni, de őrült nagyot dobbant a szívem. Ez a buta kis sor mintha csak nekem szólt volna. Mintha jel volna. Rákattintottam… És egy netes társkeresőn találtam magam. Szörnyen dühös lettem, úgy éreztem, becsaptak. Még hogy én hirdessem magam? Reklámozzam, kiárusítsam? Soha! A sírás kerülgetett. Hazaérve aztán felhívtam Lindát, a barátnőmet, és rázúdítottam minden bajomat. Azt mondta, ne várjam, hogy sajnáljon, mert szerinte is itt az ideje, hogy félretegyem a gőgöm, és a neten próbáljak társat keresni, ahogy több százezren teszik az országban.  Ez a szám megdöbbentett. Tényleg ilyen rengetegen volnánk? Tényleg ilyen sokan érzik ugyanazt, amit én?


Boldoggá tett, hogy figyelnek rám


Linda néhány szava újra elindított bennem valamit. Megint álmodozni kezdtem. Elképzeltem, hogy van egy férfi valahol a világban, aki csak engem akar. És mivel nem talál, netes társkeresésre adta a fejét. Mosolyogva aludtam el. Linda pár nap múlva beállított hozzám, és azt mondta, mese nincs, most regisztrálni fogsz egy társkeresőn. Én persze hallani sem akartam róla, mert az ábrándjaim ellenére sem tudtam elképzelni, hogy az a komoly, mély érzésű férfi, akire vágyom, ilyen olcsón adná magát, hogy egyszerűen letölthetném a netről. De Linda nem engedett. Kerestünk rólam egy képet, ahol félhomályban ülök, mert féltem, hogy felismer valaki. Aztán  megírtuk a bemutatkozó szövegemet, hogy milyennek ismerem magam, és hogy pontosan kit is keresek. Őrült izgalmas időszak következett. Boldoggá tett, hogy olyan sokan felfigyelnek rám, hogy meg akarnak ismerni. Újra visszatért az önbizalmam. A kolléganőim meg is jegyezték, hogy ragyogok, és hogy biztos valami új szerelem az oka…

Ezer levél, négy randi…


Négy férfival találkoztam személyesen, és egyik randit sem bántam meg. Az első folyton csak írt, és én imádtam ezeket az okos, érzékeny leveleket. Amikor viszont találkoztunk, kiderült, hogy cseppet sem vonz. De barátok maradtunk, azóta is levelezünk. A második férfi az első fél órában kijelentette, hogy ő a szexszel szereti kezdeni az ismerkedést, mert ha abban nincs összhang, kár is folytatni. Ezzel el is búcsúztunk, még a kávéját sem fizette ki. A harmadik bevallotta, hogy még mindig a régi menyasszonyát szereti, aki csúful elhagyta őt. Másfél órán keresztül panaszkodott, még sírt is. Végül megköszönte az időmet, és távozott. Néha ír még, végre talált egy lányt, akinek sikerült elfeledtetni vele a régit. A kudarcos randik nem törtek le, egyre bátrabb lettem. Böngészni kezdtem a sok fénykép között, míg egyszer csak rám nézett valaki. Nem volt filmsztárszerűen jóképű, de mintha ismerős lett volna a szeme. Tudtam, hogy sose láttam még, mégis, mintha jól ismerném, mintha közöm lenne hozzá száz éve. Újra meg újra elolvastam a bemutatkozó levelét, és minden szava mintha csak hozzám szólt volna. Tetőtől talpig remegtem, de írtam neki. Egy órán belül válaszolt. Ugráltam örömömben. Ezután vad levelezésbe kezdtünk, szinte mindent elmeséltünk magunkról. Pár nap múlva találkoztunk. Tíz percre rá már fogtuk egymás kezét...
Ennek nemsokára egy éve. Ősszel Budapestre költöztem, hogy vele élhessek. Új iskolában, új osztályt tanítok. De esténként, amikor fáradtan hazaérek, vár valaki, aki kíváncsi, mi történt velem aznap, még ha nem is túl fontos dolgok. És én is úgy szeretem hallgatni az ő történeteit, életem végéig hallgatnám.

#KORONAVÍRUS

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Márciusi akció

Actival Extra filmtabletta

120 db

4 660 Ft

38,8 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Lopedium® 2 mg kemény kapszula

30 db

1 780 Ft

59,3 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Algoflex® Forte filmtabletta

20 db

1 960 Ft

98 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Valeriana Night Forte lágyzselatin kapszula

60 db

2 995 Ft

49,9 Ft/db
Étrend-kiegészítő készítmény**

Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek + C-vitamin Béres 50 mg tabletta

4×30 ml + 120 db

4 580 Ft

Vény nélkül kapható gyógyszer

Neo Citran megfázásra és köhögésre kemény kapszula

16 db

1 710 Ft

106,9 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Mucopront 50 mg/g szirup

200 ml

1 670 Ft

8,4 Ft/ml
Vény nélkül kapható gyógyszer

Sperti Preparation H® végbélkenőcs

25 g

2 340 Ft

93,6 Ft/g
Vény nélkül kapható gyógyszer

Prostayol 6 Forte kapszula

40 db

2 100 Ft

52,5 Ft/db
Étrend-kiegészítő készítmény**

Septofort tabletta

24 db

1 320 Ft

55 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Sinupret® bevont tabletta

50 db

2 300 Ft

46 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Visine® Classic 0,5 mg/ml oldatos szemcsepp

15 ml

1 800 Ft

120 Ft/ml
Vény nélkül kapható gyógyszer

Coldrex MaxGrip citrom ízű por belsőleges oldathoz

10 db

2 090 Ft

209 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Hydrominum tabletta

30 db

2 500 Ft

83,3 Ft/db
Étrend-kiegészítő készítmény**

Cetebe 500 mg retard kemény kapszula

120 db

3 780 Ft

31,5 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Blend-a-dent extra erős protézisrögzítő krém

47 g

1 245 Ft

26,5 Ft/g
Orvostechnikai eszköz*

Bilobil® Forte 80 mg kemény kapszula

60 db

4 375 Ft

72,9 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer

Nasopax orrspray felnőtteknek

10 ml

1 810 Ft

181 Ft/ml
Vény nélkül kapható gyógyszer

Stodal® szirup

200 ml

1 740 Ft

8,7 Ft/ml
Vény nélkül kapható homeopátiás gyógyszer

Linex® Flora kapszula

28 db

2 760 Ft

98,6 Ft/db
Étrend-kiegészítő készítmény**

Apranax Dolo 220 mg filmtabletta

30 db

1 500 Ft

50 Ft/db
Vény nélkül kapható gyógyszer
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
* A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
** Étrend-kiegészítő, nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Hírlevél feliratkozás

A hírlevélküldő szolgáltatás – rajtunk kívülálló okok miatt – nem támogatja a Freemail-es és Citromail-es címeket, hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!
Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

Aktuális magazinunk

Magazin címlap Már elérhető a a Szimpatika magazin 2020. márciusi száma!

Ingyenes magazinunkat a képre kattintva töltheti le!
A korábbi számokat ide kattintva érheti el