Felhívás támogatott immunterápiás kezelés igénylésére

2012. 04. 22.
Szerző: Szimpatika
Az Allergiamentes Életért Alapítvány felhívja az érdeklődők figyelmét kedvezményes immunterápiás kezelés igénylésére. A program keretén belül az alapítvány 100 immunterápiás készítményt ingyenesen biztosít parlagfű-allergiás betegek részére. A támogatás fővárosi és több vidéki magánorvosi rendelőben is igényelhető.

Az Allergiamentes Életért Alapítvány, az allergén-specifikus immunterápiát szolgáltató magánorvosi központok és a készítményt forgalmazó Ewopharma és Stallergenes cégek támogatásával létrejött együttműködésnek köszönhetően, a parlagfű-allergiás gyerekek és felnőttek kedvezményesen vehetnek igénybe immunterápiás kezelést.

A jelentkezők az ingyenes első allergiavizsgálat mellett a második vizit díjából is 50%-os kedvezményben részesülnek. Ezen felül a kezelés első évében szükséges három doboz immunterápiás készítményből a harmadikat az alapítvány ingyenesen biztosítja.

Az igénylések jóváhagyása a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében történik, melyek a rendelkezésre álló keret kimerüléséig, de legkésőbb 2012. június 15-ig nyújthatók be.

Az igénylés menetéről, az igénybevétel feltételeiről és a programban részt vevő magánorvosi központok elérhetőségeiről az Allergiamentes Életért Alapítvány weboldalán tájékozódhat.

 

www.allergiamenteseletert.hu

 

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!