Bioenergetikai arcmasszázs

Szerző: Szimpatika
A bioenergetikai arcmasszázs fogásai egyszerűen megtanulhatók. Egy teljes kezelés nagyjából 40 percig tart, a nyomában keletkező kiegyensúlyozottság és jó közérzet viszont sokkal tovább.

A bioenergetikai arcmasszázs hosszú távon energiával látja el a testet, segít megelőzni a betegségek kialakulását, és képes enyhíteni az akut panaszokat. A masszázs sikerének titka, hogy speciális sorrendben, szisztematikusan stimulál bizonyos energiapontokat.

A masszázs elve hasonlít a talpon lévő reflexzónák masszírozására. Az arcon is vannak meghatározott pontok és területek, amelyek összeköttetésben állnak a belső szervekkel. Ha megmasszírozzuk ezeket a zónákat, apró impulzusokat küldünk az energiapályákra, melyek biztosítják a szabad energiaáramlást, majd elérik a célzott szervet. Ettől javul a szerv vérellátása, beindulnak az öngyógyító folyamatok, és aktivizálódik az immunrendszer. Mellékhatásként feszesedik a kötőszövet, kisimulnak a ráncok, az arc pedig olyan friss lesz, mint egy kozmetikai kezelés után.

A siker kulcsa az a mély ellazulás, amely támogatja a szabad energiaáramlást, és egészséges harmóniát hoz létre a test, a lélek és a szellem között. A komplett arcmasszázs a homlok közepén kezdődik, a tüdő és a szív és vérkeringés pontjainál. Utána lassú, körkörös mozdulatokkal és enyhe nyomással halad jobbra és balra a szív és keringés pontjain. Végül az arc középső részén, az állig és a nyakig.

A teljes arcmasszázs csodálatosan ellazítja a testet, energiával tölt fel és javítja a szervek vérellátását.

A homlok közepén, a hajtőtől az orrgyökig végigfutó vonal és az orr hegyén található pont szabályozza a magas és alacsony vérnyomást, stabilizálja a vérkeringést, segít idegesség esetén. A pontok a pofacsonton a homloküreg, nyombél terüeltei. Masszírozásuk megszabadít a náthától, pihenteti a hörgőket, feloldja a légutakra lerakódott váladékot.

A szemöldök mentén lévő pontok, a máj/vese pontjai/vonalai. A koleszterin pontjai az alsó fülcimpa mögött vannak. Ezek masszírozása hozzájárul a magas koleszterinszint mérsékléséhez, serkenti a máj és a vese méregtelenítő funkcióját, különösen jót tesz zsíros ételek és alkoholfogyasztás után.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!