A gyógyító polarizált fény

2011. 08. 04.
Szerző: Szimpatika
Dr. Fenyő Márta, a polarizált fényt kibocsátó fényforrások, a Bioptron néven forgalmazott lámpa kifejlesztője évtizedeken keresztül magyar és külföldi egyetemeken, nagyhírű kutatóintézetekben vizsgálta a polarizált fény működési mechanizmusát, elsősorban annak immunrendszerre gyakorolt hatását.
A Bioptron lámpával egy adott időpontban csak korlátozott felületeken lehetett eredményes kezelést végezni. A kutatások és eredmények viszont bizonyították, hogy a lokális kezeléseken felül óriási új lehetőségek nyílhatnak meg a polarizáltfény-terápia előtt.

A látványos lokális gyógyulások hátterében ugyanis a polarizált fény immunerősítő, vérkeringést fokozó, a sejtek oxigénellátását javító hatása áll. 2008–ban készült el a teljes testfelület polarizáltfény-kezelésére is alkalmas terápiás ágy prototípusa. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy most már egyetlen, viszonylag rövid időtartamú kezeléssel a polarizált fény biológiai serkentő hatása az emberi test teljes felületére kiterjeszthetővé váljon, és jótékony hatása gyorsan eljusson a szervezet összes sejtjéhez, pozitív módon befolyásolva azok működését. A polarizált fény jelentős mértékben erősíti az immunitásért felelős sejtek aktivitását. Az emberi szervezetben percről percre keletkező több millió hibás, később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták a polarizáltfény-kezelés hatására jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését teszik lehetővé, illetve elősegítik, gyorsítják a már kialakult betegségek leküzdését.

Összességében elmondható, hogy a teljes testfelület polarizáltfény-kezelésével az egész szervezetben jelentős immunerősítő hatást lehet elérni. Hatásosan alkalmazható megelőzésként, általános közérzetjavító célokra, valamint az állóképesség növelésére, káros mellékhatások nélkül. Kiválóan alkalmas sebek gyors begyógyítására, reumatikus fájdalmak enyhítésére, a pszoriázis egyes eseteinek, valamint az ekcéma bizonyos típusainak kezelésére, továbbá sportsérülések és kiterjedt égési sérülések gyógyítására. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok. Használata segíthet az embereknek az influenza elkerülésében még járványos időszakban is, csakúgy, mint a sok éven át szenvedést okozó migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésében. A Sensolite javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás előtt is ajánlható a használata, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését. Kimutatható immunhiányban nem szenvedő, ennek ellenére folyamatosan légúti betegségben szenvedő csecsemők és kisgyermekek tehetők általa tünetmentessé.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!