A férfiak szerint a nők….

2011. 07. 23.
Szerző: Szimpatika
Természetes, hogy mindkét nemnek van egy elképzelése arról, hogy a másik nem milyen. Ebben főleg közkeletű vélekedések játszanak szerepet. Például az, hogy a férfiak szeretik a hasukat, a nők pedig azt szeretik, ha kényeztetik őket.

Ritka kivételtől eltekintve, persze a férfiak éppen úgy, mint a nők kevés tapasztalattal rendelkeznek arra nézve, milyen is valójában a másik nem. Hiszen kapcsolataik száma alapján, tapasztalataik még akkor sem nevezhetők reprezentatívnak, ha gyakran váltogatják partnereiket. Ebben az esetben ugyanis a kapcsolatok mélysége nem megfelelő arra, hogy helytálló következtetéseket lehessen levonni.

Persze az ember, nem csupán saját tapasztalatából merít. Ott vannak a haverok, nők esetében a barátnők, akik szívesen megosztják saját élményeiket, és véleményüket. Bár az efféle élménymegosztás meglehetősen szubjektív, azt mondhatjuk, hogy vannak olyan állítások, amelyek kiállják az idők, a haverok, meg a tapasztalat próbáját.

Nos ezek a következők

  1. A nő soha sem elégedett önmagával. Rendszerint túlságosan kövérnek, ritkábban túlontúl soványnak tartja magát. Ezért kerülni kell a következő helyzeteket: fürdőruha vásárlás, reggeli mérlegre állás, öltözködés.
  2. A nőnek soha nincs mit felvennie. Amit tegnap vett, az túl kihívő, amit múlt héten, az leesik róla, mert egész héten fogyókúrázott.  A tavalyit kihízta, a tavalyelőtti kiment a divatból. A zöldpettyes kövéríti, a piroscsíkosból rengeteg szaladgál, az egyszínű túlságosan decens, a tarka pedig már nem való az ő korában.
  3. A nő soha sem éhes. Ő nem kér, nem kívánja, csak egy cseppet csipeget, természetesen a férfi tányérjából. A nő kizárólag buborékmentes ásványvizet iszik, zöldséget eszik, roston húst, abból is csak egy vékony szeletet. Ellenben este megtámadja frizsidert és, amikor senki se látja, hidegen, és evőeszköz nélkül, csak úgy tíz újjal kiszedegeti a pörköltből a husikákat, és még a lekvárba is belenyal kicsit.
  4. A nő soha nem akar semmit. Egyetlen dolgot akar, hogy a férfi kitalálja, mit szeretne. Melyik fülbevalót, napszemüveget, és nyaralást. A nő nem szeret kérni, azt szereti, ha kérés nélkül is tudják, hogy mit szeretne. Ezért nem kell komolyan venni, ha nem kér többet, nem iszik többet, nem
  5. A nő férjhez akar menni. Ezért kételkedéssel kell fogadni a függetlenségről, szabadságról előadott mondatokat. Meg kell akadályozni bizonyos tárgyak megjelenését a lakásunkban: úgy, mint tiszta bugyi, fogkefe, sminkkészlet, úti vasaló
  6. A nő gyereket akar. Persze vannak nők, akik még nem akarnak gyereket. Idővel azonban minden nő bekattan. Ezért kerülni kell az olyan helyzeteket, amikor a nő elmúlt harminc, még nincs gyereke, csak vezető állása, jó autója és budai lakása. Ekkor ugyanis mindene meg van már, kivéve a bébit. Ebben az esetben pedig rendkívül veszélyes.
  7. A nő  a határozott, megbízható, erős és jómódú férfiakra hajt, házasság céljából, viszont a link, csapodár, kicsit durva, megszerezhetetlen férfiakba szerelmes. Ha az első típust sikerült az oltár elé cipelnie, azonnal a második típus után néz. Lehet, hogy nem csalja meg vele a férjét, de álmodozik róla.
  8. A nő remekül színlel. Bármit képes megjátszani, ha érdeke úgy kívánja. a szerelmet, az orgazmust, de azt is, hogy a feje fáj, és vérig van sértve. Ezért nem kell megsértődni, bármit mond, vagy csinál. De nem kell kézpénznek venni azt sem, amikor felnéz az okos és erős férfira.
  9. A nőt a férfi soha meg nem érti. mert a nő agya másként van huzalozva. Ha a nő azt kérdi, kérsz egy korty sört. Az annyit jelent inna egy kis sört. Ha azt mondja, látom fáradt vagy, annyit tesz, hogy ő elfáradt.
  10. Minden nő azt mondja, hogy csak az őszinte férfit szereti, miközben elvárja a hazugságot. Ha azt mondja a tükör előtt állva, hogy már megint híztam egy kicsit, nem helyeslést, hanem tiltakozást vár. Amikor egy mondata így kezdődik, mondd meg őszintén, egészen bizonyos, hogy nem vár őszinteséget.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!