Divat a vámpírszex

Szerző: Szimpatika
A különböző divatos vámpíros történetek hirtelen váltak kultúránk részéve. Általuk növekedett meg az intenzív, vad és drámai szex jelentősége, amely színt vihet az éjszakáinkba. Bár a téma örök, a vonzalom titokzatos, a vámpírok közöttünk járnak, nem vitás. Holttestek térnek vissza sírjukból. Napnyugtakor nyugtalanná változnak át, hófehér arcuk mélyén szemük gonosz fénye villan, áldozatok után kutatnak. Lezárt ajtó, vastag fal számukra nem akadály.
Körülöttük a halál iszonyata, az öröklét misztériuma, vér, kéj, vágy és szenvedély. szerelmi életük és szexualitásuk is igen változatos. Megtalálni benne nemcsak a normálisnak tekintett nemi érintkezések valamennyi kombinációját, de morbid változatokat is. A bestialitás, az állatok iránti vonzódás, amely sem szárnyasokat, sem emlősöket nem kímél.

A Vámpírnaplók, az Alkonyat és a hasonló könyvek és filmek a szexuális szokásokra is hatással vannak. „Minden jóval intenzívebb, drámaibb és szenvedélyesebb lett, mint azt korábban el mertük képzelni” – mondja a vámpíros történeteitől ismert író, L. A. Banks. „Végre a kis kék tabletta nélkül is egész éjjel szeretkezhetünk.”
Bank könyvei, például a tizenkét kötetből álló sorozat, A vámpírvadászok legendája is ettől a fajta erotikától vannak túlfűtve. „A nyak harapása kötelező. Ettől válik a szex egzotikussá és tabudöngetővé. Izgalmas és rettenetes egyszerre!” – teszi hozzá Bank. „Mindent körbeleng a ’Mi történne, ha...’ kérdése, amely kíváncsiság a vámpírok vágyainak alapja. Aki érzi ezt a vágyat a fájdalomra, osztozik a sorsukban.”
Amelia McDonnel-Parry, egy vámpírrajongó, aki rajong az efféle szexért, azt mondja: „Ez a fajta dominancia valóban erőszakos valamennyire, de mindketten erre vágynak. Ez nem valami lassú szeretkezés. Ez a szex őrült, gyors, kegyetlen formája. Néha, ha a résztvevők szeretik egymást, lehet gyengédebb is, de az ilyesmi ritkán fordul elő.”

medipress

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!