Nem tehet róla, imádja a nőket

2011. 04. 25.
Szerző: Szimpatika
Majd minden kapcsolat alapkérdése, mi van, ha megtetszik valaki más? Mi van, ha a kelleténél többet gondolok rá? Ha megérintem az már megcsalás? És ha álmodozom róla? Mi van, ha csak azért megyek be örömmel reggel a munkahelyemre, mert ott tetszik valaki? Nincs köztünk semmi, csak szeretem nézni, csak jó álmodozni róla. Nőkkel is megesik az ilyesmi. De a férfiakkal gyakrabban. Sok olyan férfi van, aki imádja a szép nőket, ahogyan mondani szoksták, örökké forog a nők után. Ezúttal egy 28 éves marketing menedzser lány mondja el, milyen is egy szoknyabolond pasi mellett élni.
– Anyám mindig azt mondja, hogy azok a férfiak, akik szeretik a nőket, szeretik a feleségüket is. Hát nem tudom. Az én barátom valószínűleg nagyon szeret engem. Ugyanis imádja a nőket. Tulajdonképpen hízeleg a hiúságomnak, hogy Zsolt minden barátnőmet leveszi a lábáról, mert kedves, figyelmes, udvarias és előzékeny. Olyan csúnya nő még nem születet erre a világra, akinek ne tudna valami kedveset mondani.

Zsolt minden társaság központja, kisfiús mosolyának nem lehet ellenállni. Amikor nevet, apró ráncok ugrálnak az orra körül. Tökéletes biztonsággal választja ki a holmikat, illatokat, amelyek jól állnak neki. Az a fajta szívdöglesztő pasi, akiről, minden kamaszlány álmodozik. Én pedig, imádom, hogy ez a férfi hozzám tartozik. Szívesen megyek vele társaságba, van bennem valami dicsekvésféle büszkeség. Ugyanakkor meg tudnám fojtani, amiért minden nőnek csapja a szelet. Minden csinos lány után megfordul. Egy-egy buli után rendszerint hajnalig veszekszünk. A műsor minden alkalommal ugyanaz. Tudod, hogy én csak téged szeretlek, mondja ő. Ha szeretnél, nem susognád el a hülye vicceidet más nők fülébe, mondom én. Ő megsimogat, én elhúzódok, ő kinevet, én elsírom magam. Tudom, hogy a féltékenységnél nincs visszataszítóbb dolog a világon. Tudom, hogy egyszer majd tényleg elcsábítja mellőlem valaki.

Pszichológus szakértőnk szerint elsősorban a férfiak homloklebenyében, vagyis az agynak azon a területén, amely a szexuális vonzalomért és a képi befogadásért felelős, bizonyos ingerek: egy szép nő látványa vagy illata hatására aktivizálódnak az idegsejtek. Bizonyos kutatók, egyenesen azt állítják, hogy az ember agya úgy van programozva, hogy a szerelemhormonok harminc hónapig, az utódok biztonságos felneveléséhez szükséges, érzelmekért felelős anyagok hat–nyolc évig termelődnek. S utána kezdődik az egész, elölről. Vagyis az ember ismétlődő monogámiára születik.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!