Biztos fogyás, szupergyors edzéssel

2011. 04. 18.
Szerző: Szimpatika
Felgyorsult világban élünk. Mindent azonnal akarunk: e-mailünk rögtön megérkezzen a címzettnek, mobilunkkal mindent perceken belül el tudjunk intézni, és az is jó lenne, ha a hasizmunkon azonnal látnánk a felülések eredményét. Nagyon sok eszköz áll rendelkezésünkre, hogy minél gyorsabban és könnyebben elérjük céljainkat. Mégis minden akaraterőnket és türelmünket be kell vetni, hogy valóban élvezhessük a kemény edzések eredményeit.
Miért épp ne az alakformálásban használjunk ki a mai kor technikai vívmányait? Az elektrostimuláció módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira.

A 90-es években német mérnökök fejlesztették ki az EMS készülékek új generációját, mely nemcsak az élsport és a rehabilitáció, hanem a szabadidős sportok területén is széles körben elterjedt, mivel mellékhatások nélküli megoldást jelent egy sor – mindannyiunk számára fontos – cél elérésében.

EMS technológia (electro-myo-stimulation = elektromos izomstimuláció)

Az EMS készülékek legújabb generációja, így a Speedfitness is, kis erősségű váltóárammal feszíti meg az izmokat, mely nem csak biztonságos, de rendkívül hatékony módszer, mivel a testizomzat 90%-át vonja be munkába. A rövid ideig tartó tréning alatt csupán a színtiszta izommunka érezhető, anélkül, hogy az inakat és ízületeket megterhelnénk. Az elektromos impulzus nem koncentrálódik egy pontban, hanem egyenletesen oszlik el az elektróda egész felületén, nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. A testre simuló elektródáknak köszönhetően pont a megfelelő helyen éri az izomzatot a stimuláció. az extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre dolgoztatja. javítja a kötőszövetek vérellátottságát és a nyirokkeringést, ezért csökkenti a narancsbőrt is.

forrás: www.biztosfogyas.com

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!