Állítsa meg az éveket, a kilókat és centiket a Power Plate®-tel

2011. 03. 31.
Szerző: Szimpatika
A rendszeres testmozgás, a testi és szellemi aktivitás fenntartása, és az alakformálás különösen az évek múlásával válik szükségessé. Erre azonban sokszor nem érünk rá. A Power Plate® segítségével azonban lényegesen lerövidíthető a fiatalos külsőre és a jó közérzetre, valamint az öregedési folyamatok leküzdésére fordítandó idő!
Ez a forradalmi fitness gép, ill. a rajta végezhető ún. gyorsulási tréning lehetőséget nyújt a teljes testet átmozgató edzésre, a hagyományos erőnléti testedzés idejének és fizikai igénybevételének töredéke alatt. A Szimpatika magazin februári számában Szulák Andrea is beszámolt pozitív tapasztalatairól. A hatás alapja, hogy az edzés során tudatosan és célzottan működésbe hozott izomcsoportok munkáját a magas frekvencián végzett vibráció stimulálja, ill. megsokszorozza.

A rövid gyakorlatsorok eredménye mind időben, mind pedig erőnlétben elérhetetlen lenne a hagyományosan, tornaszőnyegen végzett gyakorlatokkal. A gépen a különböző pozíciók, mozdulatok, például guggolás, karhajlítás, hasprés 30–60 másodpercig történő végzése egyszerre és célzottan stimulálja, erősíti vagy lazítja a test izomcsoportjait. A Power Plate géppel végzett heti két-három 25–30 perces edzés növeli az izomtónust, a teherbírást, a test ruganyosságát, javítja a mozgáskoordinációt, látványosan csökkenti a testsúlyt, a szervezet zsírtartalmát, a narancsbőrt, és centikben mérhetően az egyes körméreteket. A vibrációs tréning segíti a relaxációt, javítja az általános közérzetet, és csökkenti a hangulati hullámzást. A fiatal test esztétikus és egészséges felépítéséhez, az érettebb korúaknál pedig az öregedéssel járó tünetek megszüntetéséhez kínál új lehetőséget. A Power Plate tréning könnyen elvégezhető gyakorlatai minden korosztálynak, bármilyen fizikumú embernek ajánlhatóak (még kerekes székben ülőknek is). Egyedül a Power Plate rendelkezik az európai egészségügyi és biztonsági előírásoknak megfelelő orvostechnikai eszköz minősítéssel (Medical Devie Certification). A minősítésnek köszönhető a módszer terápiás gyakorlatban tapasztalható terjedése. Klinikai vizsgálatok bizonyítják a tréning jótékony hatását a fájdalomcsillapítás, csontritkulás és inkontinencia területén. Eredményesnek bizonyult a vér- és nyirokkeringés javításában is, illetve több izom-ideg működési zavar kezelésében. Kiemeli jelentőségét, hogy éppen a betegségük okán csökkent mozgásképességgel rendelkező betegek is alkalmazhatják, az ízületeik fokozott igénybevétele nélkül, kortól és edzettségi foktól függetlenül. Hatékonysága bizonyított a szülés utáni regenerációban, és a várandósság előtti alak mielőbbi visszanyerésében is.
További információért látogasson el a www.power-plate.hu weboldalra!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!