Áprilistól kapható a narancsbőr elleni farmer

2011. 03. 28.
Szerző: Szimpatika
Nem kell többé vagyonokat költeni krémre, dörzsölésre, leszívásra, felvarrásra. Elég felhúzni magunkra egy farmert, és ismét húszéves lesz a combunk, a hasunk, a fenekünk.
Az Eve Lerock nevet viselő farmert 28 napon át kell viselni, mosni pedig hatnaponta szabad 25 Celsius-fokos vízben. A tisztítást követően ismét át kell itatni a hatóanyagokkal, amelyet a vásárló a nadrághoz mellékelve ötven milliliteres flakonokban kap kézhez. A készítők ígérete szerint összesen négy 28 napos kezelés után eltűnnek a nemkívánatos zsírpárnácskák.

A varázslatos nadrág olasz atyja, a divattervező Luca Berti elmondta, hogy mosáskor a farmer azért veszít egy kicsit az erejéből, de ha újra átitatják a hozzá vásárolható hatóanyagokkal újra hatásossá válik. Állítólag két centit szed le egy hét alatt.
A narancsbőr leküzdésére teremtett farmer állítólag áprilisban kerül az olasz üzletekbe, de sietni kell, mivel Itáliában a nyár korán kezdődik, és addigra a farmernak bikinire kész testeket kell gyártani.
A farmer titka egyébként az, hogy az anyagába koffeint, vadgesztenyét és E-vitamint kevernek, ez a hatóanyag-kombináció szedi le állítólag leghatásosabban a narancsbőrt.
A farmer mindenestre fantasztikus találmány, már csak azért is, mert ha van érzékeny pontja egy modern nőnek, akkor az éppen a narancsbőr és a farmer. Utóbbi központi probléma: nem olyan, mint a cipő vagy a pulcsi, nem lehet akármilyen, csak akkor jó, ha jól áll, visszaszorítja a hasat, felfogja a feneket. A narancsbőr szintén központi kérdés a nők életében, már a tizenéveseknek is ez ellen kell küzdeniük. A farmerfeltaláló Luca Berti egyébként zseniális üzletember, tudja, hogy mi kell a nőknek. Tavaly push up farmert dobott piacra, s már az olasz üzletekben van az a melltartó, mely tömés és vasszerkezet nélkül nagyobb melleket varázsol.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!