A hangos szex az igazi

2011. 03. 19.
Szerző: Szimpatika
Van, aki csendben, akad olyan, aki kiabálva, más sóhajtozva szereti… Természetesen a szexről van szó. A visszafogottak talán nem is tudják, hogy ha szótlanul, csöndben “csinálják”, megfosztják magukat a teljes gyönyörtől.
Ez tekinthető akár tudományos megállapításnak is. Dr. David Lewis ausztrál kutató ugyanis hangoskodásra biztatja a szerelmeskedőket. Szerinte a nagy ordítás energiát és lendületet kölcsönöz a szexhez. A tudós lebeszél mindenkit arról, hogy szeretkezés közben tekintettel legyen a hallgatózó, irigykedő vagy épp bosszús szomszédokra. Félre a gátlásokkal, biztat a tudós ember. Csak az leli igazi örömét az ölelkezésben, aki felszabadult és megszabadult minden félelmétől és előítéletétől.

Dr. Lewis tanulmány írt arról, hogy miért hasznos az ember számára ez a fajta hangerős megnyilvánulás, amelynek nem csak lelki, de testi előnyei vannak. Akár fogyókúra kiegészítéseként is alkalmazható, mivel kiabálás közben szervezetünk kalóriát éget el. A kutató pontos méréseket is végzett. Az általa eddig mért szenvedélyes ordítás ereje elérte a 105 decibelt. Sajnos arról nem szól a fáma, hogy ezt a hangot szex közben, vagy csak “úgy” bocsátotta ki magából. Mindenesetre ez a hangerő túlszárnyalja egy szimfonikus zenekar fortissimóját, de egy Intercity-mozdony fülsiketítő zakatolását is. Aki pedig ilyen vehemenciával képes hangot kihozni magából, mire lehet képes az ágyban?! A tudós választ is ad a kérdésre: szerinte ugyanis a hangos sóhajok, üvöltések lendületbe hozzák a szerelmeskedőket, és meghosszabbítják a szexuális együttlét időtartamát is. Dr. Lewis mindezt öt párocska esetében, pulzusmérő segítségével tesztelte le. Ezért aztán a felmérés kevéssé tekinthető reprezentatívnak.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!