Vendég ló a vendéglőben

Alkohol   
2011. 02. 17.
Szerző: Szimpatika
Kocsmázó lova van Nagy-Britanniának: az állat törzsvendég Burton városának egy ivójában.
A piás paci, mindig ugyanazt a fajta, helyben főzött sört issza és mindig ugyanabból a pohárból, amelyből más vendég nem ihat
Basil a ló neve, csődör és póni, bár elég termetes, mivel csaknem másfél méter magas. Rendkívül nyugodt jószág, ezért is nyert belépési engedélyt hosszas várakozás után. A kocsmáros éveken át nem engedte, hogy bemehessen, bár Basil nagyon szeretett volna gazdái után baktatni, ám csak a fejét nyújtogathatta be az ajtón. Pár éve azonban végre bebocsátást nyert, és azóta, békésen issza sörét az emberekkel, akik rajongva szeretik.


A 9 esztendős ló sohasem iszik magában, és sohasem volt még ittas. Csupán egy pohárnyi sört kap, gazdái nem akarják, hogy részeg disznó legyen a lóból, ne tudjon a saját lábán hazamenni. Basil úttörőnek is bizonyult: példás magatartása révén a vendéglő a vendég ló mellett immár szívesen lát más állatokat is. A póni amúgy nem jár mindennap kocsmába, hetente csak egyszer tér be: vasárnap – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
mti

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!