Fiatalság tabletta

Szerző: Szimpatika
A modern szépségipar jelenleg a hialuronsavat tartja a fiatalság megőrzésére legalkalmasabbnak.
A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható. Legfőbb jellemzője, hogy igen sok vizet képes megkötni: saját tömegének ezerszeresét.
Jelentős összetevője a bőr kötőszöveteinek, az izmoknak és az ízületi folyadéknak. A hialuronsav biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát és rugalmasságát, és nem mellesleg az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén, így védi a porcokat a mechanikai traumákból adódó kopás ellen, ezzel hozzájárul az ízületek rugalmasságához, mozgékonyságához.

Ha csökken a hialuronsav mennyisége a szervezetben, csökken a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága, és gyakoribbá válhatnak a kopásos eredetű ízületi gyulladások. Hialuronsavat olyan szövetekből lehet nyerni, amelyek hialurantartalma magas (pl. a kakas taréja).

Ma már a hialuronsavat nemcsak a ránctalanító krémekbe teszik, de kapható kapszula formájában is. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét. A hialuronsavat a szervezet maga is termeli, de ahogyan öregszünk, ez a szint egyre csökken.
A tabletta természetes módon megköti a vizet, ahol szükség van rá.

A bőr így ismét kisimul, és újra feszes, rugalmas lesz. Láthatóan csökkennek a ráncok is. Ennél azonban fontosabb, hogy a titokzatos sav kívül hozzájárul az ízületek egészséges működéséhez. Az ízületek közötti folyadék megkönnyíti a mozgást. A hialuronsav kapszula visszaállítja az ízületek fiatalos állapotát. Hívei szerint, aki szedi, újra könnyedén futhat, kocoghat. Nem kell attól tartania, hogy ízületei sajogni kezdenek. Sajnos szedését nem lehet abbahagyni, mert bejuttatása után pár nap alatt lebomlik.

Mielőtt azonban bárki úgy döntene, hogy elkezdi szedni, mindenképpen meg kell kérdezni a kezelőorvost vagy gyógyszerészt az esetleges mellékhatásokról.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!