Meg kell reformálni a horoszkópokat!

2011. 01. 21.
Szerző: Szimpatika
Az első asztrológia számítások óta eltelt 3000 évben a Föld és a Nap egymáshoz viszonyított helyzete megváltozott, Földünk egészen más szögben áll, mint mikor az ókoriak megalkották a 12 csillagjegyet.
A kérdéssel fogalakozó kutatók szerint eljött annak az ideje, hogy megreformálják a horoszkópokat, és új felosztást tegyenek közzé. A Nyilas és Bak közé egy eddig ismeretlen csillagjegy kerülne a horoszkópokba. Az Ophiuchus. A új csillagjegy ábrája egy kígyóval harcoló férfi. A csillagjegy szülöttjének életcélja lehet a gyógyítás, a tudás megszerzése és magas célok elérése az életben. A kutatók és tudósok szerint egyébként körülbelül egy hónappal csúsztak hátra a jegyek. Tehát aki ma még Bakként ébredt, az valójában Nyilas. Persze ez a jelenség nem egyik napról a másikra következett be, hanem több évszázados csillagközi mozgás eredménye - mondja Parke Kunkle, asztrológus. Szerinte a november 29 és december 17 között született Nyilasok valójában Ophiuchusok. Ezek a változások azonban nem csak őket, hanem minden ember horoszkópját befolyásolják. A jelenlegi javaslat szerint a naprakész horoszkópban így követnék egymást a csillagjegyek:

Bak: Jan. 20 - Febr. 16

Vízöntő: Febr. 16 – Márc. 11

Halak: Márc.11- Ápr. 18

Kos: Ápr. 18- Máj. 13

Bika: Máj. 13- Jún. 21

Ikrek: Jún. 21- Júl. 20

Rák: Júl. 20- Aug. 10

Oroszlán: Aug. 10- Szept. 16

Szűz: Szept. 16- Okt. 30

Mérleg: Okt. 30- Nov. 23

Skorpió: Nov. 23- Nov. 29

Ophiuchus: Nov. 29- Dec. 17

Nyilas: Dec. 17- Jan. 20

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!