Egy éve együtt a Győri Audi ETO-val!

Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, hogy immáron egy éve él virágzó szponzorációs együttműködésünk a Győri Audi ETO-val, vagyis a világ egyik legsikeresebb női kézilabdacsapatával.

Természetesen a Szimpatika Gyógyszertárak tizenötödik születésnapjából sem maradhattak ki a világklasszis csapat játékosai, így most is megragadtuk az alkalmat, hogy együtt ünnepeljünk.

A Győri Audi ETO kézilabacsapata

Hisszük, hogy együttműködésünk alapját a Szimpatika Gyógyszertárak és a Győri Audi ETO által képviselt közös értékek adták és adják a jövőben is, melyek közül a legalapvetőbb az egészség és az egészséges életmód iránti elkötelezettség.

Az élsportban elért sikerek nagyon motiválóak, hatásukra egyre több gyermek és felnőtt kezd el mozogni és tudatosabban élni.

A Szimpatika Gyógyszertárakban dolgozó szakemberek pedig mindent megtesznek azért, hogy egészségügyi tanácsokkal, és - ha szükséges -, megfelelő gyógyszertári készítményekkel járulhassanak hozzá az egészségtudatos életmód támogatásához.

Köszönjük a sok gólt és közös pillanatot a lányoknak, Önöknek pedig köszönjük, hogy az egészségük szolgálatában állhatunk, immáron 15 éve!

Szimpatika Gyógyszertárak

15 éve Önökért!

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!