A férfiak szexuális fantáziái

2011. 01. 03.
Szerző: Szimpatika
Igaz, ez nem ma történt. Azonban ma is alapműnek tekintik azt a jelentést, amely az emberi szexualitásról az első, és azóta is legátfogóbb képet adja. Kinsey a Rockefeller Alapítvány támogatásával végzett kutatási eredményeit két kötetben, az úgynevezett Kinsey-jelentésben publikálta.
Ekkor derültek ki először dolgok a férfiak fantáziavilágáról. Kiderült, hogy leggyakoribb szexfantáziájuk a saját partnerükkel kapcsolatos.
A legtöbb férfi azokat a dolgokat idézi fel, amelyeket a partnerével csinált, vagy szeretne csinálni. Szó sincs semmiféle pornós fantáziálásról. Hogy miért? Mert az elérhető partner izgatóbb, mint az elérhetetlen, jó esély van rá ugyanis, hogy valóra váljon, sőt, már nemegyszer valóra is vált.
Szeretnek persze ábrándozni arról is, hogy ágyba bújnak egy másik nővel. A férfiak többsége, szívesen fantáziál egy régebbi szeretőjéről, vagy éppen az aktuális kedvesének a barátnőjéről, olykor egy hírességről, színésznőről, aki tetszik neki.
Álmodozásaikban nem vetik meg  az orális szexet sem. Ez a fantázia közel van a toplista elejéhez. A fantázia igen lényeges alapeleme, hogy a másik nem azért csinálja, hogy gyönyörhöz juttassa partnerét, hanem azért, mert ezt ő is akarja. Sőt, ő akarja elsősorban. Állítólag ez majdnem minden férfi számára maga a mennyország. A nők számára az orális szex valahogy mocskos, tiltott, sötét ügy, ezért is annyira izgató.
A szex több nővel a legtöbb felnőtt férfinak éppolyan vágyálma, mint a gyereknek az, hogy véletlenül bezárják a cukorkaboltba. Ha egy nővel szerelmeskedni jó érzés, akkor kettővel kétszer olyan jó. Fantáziaképeiben a legtöbb férfi tökéletesen teljesít, és gyönyörhöz juttatja mindkét asszonyt. A kutatások szerint a férfiak jelentős többsége a való életben nem akar, és nem is tudna eleget tenni egy ilyen szexuális kihívásnak. Az orgia típusú fantáziálások megszüntetik a valóságban adódó szervezési problémákat.
De arról is szívesen képzelődnek, hogy milyen másokat nézni, miközben azt csinálják. Azért izgató, mert a szex privát dolog, és mert többnyire nem a nyilvánosság előtt történik.
A férfi exhibicionista fantáziálásai gyakran szólnak arról, hogy őt csodálják mások. Izgalmas bemutatót tart, és a nézők általában irigykednek a szexuális szakértelmére. A pszichológia egót erősítő fantáziálásnak nevezi.
A fantáziálások listáján előkelő helyen áll a vágy, meglesni egy nőt önkielégítés közben  A legtöbb férfi vágylistáján az egyik leggyakoribb első pont: nézni a nőt, ahogy „játszik magával". A titkos megfigyelés egyfajta kíváncsiság, igazából mit csinálnak a lányok, amikor ők nincsenek ott?

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!