Kézenfekvő találkozás

2022. 11. 02.
A Szimpatika Gyógyszertárak idén megújult arculatával, logójával a patikai környezeten kívül eddig csak a hirdetéseken, online felületeinken és persze magazinunkban találkozhattak olvasóink, de ez mostantól megváltozik.

A magazint kiadó és a Szimpatika programot működtető piacvezető hazai gyógyszer-nagykereskedelmi vállalat, a PHOENIX Pharma Zrt., szponzorációs megállapodást kötött a világ egyik legsikeresebb női kézilabdacsapatával.

Az együttműködésnek köszönhetően a sportág rajongói mostantól a Győri Audi ETO KC játékosainak mezén és a bajnoki mérkőzéseken is találkozhatnak majd a Szimpatika Gyógyszertárak emblémájával.

forrás. PHOENIX Pharma Zrt.

A szponzorációs szerződés aláírása után Kaló Tamás, a PHOENIX Pharma Zrt. vezérigazgatója az alábbiakat nyilatkozta:

„Együttműködésünk alapját a Szimpatika Gyógyszertárak és a Győri Audi ETO által képviselt közös értékek adják.

Ezek közül a legalapvetőbb az egészség és az egészséges életmód iránti elkötelezettség. Az élsportban elért sikerek nagyon motiválóak, hatásukra egyre több gyermek és felnőtt kezd el mozogni és tudatosabban élni.

A Szimpatika gyógyszertárakban dolgozó szakemberek pedig mindent megtesznek azért, hogy egészségügyi tanácsokkal, és ha szükséges, megfelelő gyógyszertári készítményekkel járuljanak hozzá az egészségtudatos életmód támogatásához.”

forrás. PHOENIX Pharma Zrt.

Szurkoljunk együtt a kézis lányoknak, hajrá Győri Audi ETO, hajrá Szimpatika!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!