Országos iskolai egészségvédő program kezdődik

Forrás: MTI
Március 21-én - a víz világnapja előtt egy nappal - kezdődik az ország egyik legnagyobb iskolai egészségvédő programja, az ún. HAPPY-hét - közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI).

Az OGYÉI 12. alkalommal hirdeti meg a tematikus egészséghetet az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, melyhez idén több mint 800 nevelési-oktatási intézmény csatlakozott - tájékoztatott a szervezet.

A program során több ezer fiatal tanul majd például arról, hogy átlagosan napi két liter folyadék fogyasztása jelentősen hozzájárul az egészség megőrzéséhez és a megfelelő teljesítőképességhez - fűzték hozzá. „A HAPPY-hét egyik legfontosabb üzenete, hogy a víz a legjobb szomjoltó” - fogalmaztak a közleményben.

Mint írták, a program részeként meghirdetett videópályázaton induló intézmények ezúttal 100 ezer forintos ajándékutalványt nyerhetnek. További információt a program kapcsán a https://merokanal.hu/happy-het oldalon lehet találni.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!