„Szól a rádió”

A munkahelyi rádióhallgatás súlyos nevetőrohamot okozhat!

Jó reggelt! Ez itt a Rádió Breki, a Helyőszentpalkonyi Békazsigerelő Zrt. munkahelyi adása. Minket hallgassanak, mert a bocskor nem fülbevaló!

Hírek röviden:
Varsányi Klári gyönyörű kisfiúnak adott életet a hétvégén. Pont kilenc hónappal a nőnapi ünnepségünk után, ahol mindenki olyan vidáman énekelte, hogy a vonat nem vár, a sorompó áll. Mivel a buli munkahelyi rendezvénynek számított, ezért a vállalatvezetés fizeti az apasági DNS-tesztet a teljes logisztikai osztálynak.

A büfében hétfőnként ismét kapható az úgynevezett hidegindító. Amennyiben a „Jó erőset Évike, hosszú lesz a hét!” felkiáltás mellé kettőt kacsintunk, a büfés, aki egyébként Marika, kibéleli a kotyogós kávét egy ujjnyi Matróz rum ízű 22%-os szeszesitallal.
Ha december, akkor bejgli. Idén is megrendezzük a háziasszonyok között oly népszerű sopánkodó versenyt. Két fő kategóriában nevezhetnek a résztvevők: a „teljesen szétrepedt, nem tudom, mi van – talán a margarin, de lehet, hogy az oroszok csináltak valamit megint a gázzal” és a nagy kedvenc kategória, a „nem is tudom, miért sütök mákosat, mikor mindenki a diósat eszi, ez meg kiszárad, jövőre hagyom a francba”. A sopánkodók nemzetközi zsűri előtt mérhetik össze tudásukat, így a nyelvi fordulatok mellett kiemelt szerepet kap a kétségbeesett mimika, és a beletörődött legyintések. A fődíj egy ötkilós aszú mazsola, melyet érdemes eltenni a húsvéti visszavágóig.

Most egy kis reklámmal folytatjuk, utána rövidesen élőben a stúdióból Varga Iréntől a Kisapám, a Helyői Részben Férfikórus előadásában a Szent Flórián Tűzoltó szájharmonika és köcsögduda zenekar kíséretében.

Reklám! Akármit is mond a Norbi, salátától nem lesz kondi. Akciós abált szalonna a portásfülkében. Egyet fizet, egyet is kap, de ha legalább három kilót vásárol, Béla lehúzza a kártyáját ötkor, amikor már rég a négy negyvenesen ül.
Kuponos Bambi napok! Lepje meg frissen gázolt őzpecsenyével a családot! Hurka, kolbász, fagyott pacal, menjen haza vidám arccal!
Magas a vérnyomása? Tavaly óta sokat romlott a látása? Tarthatatlan a koleszterin szintje? Rá se bagózzon! Elmegyek ön helyett üzemorvosi vizsgálatra. Akciós árak, tökéletes vérkép.

Reklám után ismét itt vagyunk az éterben, hogy vidámabban folyjon a munka. Ez itt a Rádió Breki, a Helyőszentpalkonyi Békazsigerelő Zrt. munkahelyi adása. A mikrofonnál Kohut Imi, és DJ Özvegy Tamási Emilné, Mici.
Tudom, hogy már mindenki nagyon izgatottan várja az élő koncertet, de azért pár szó arról, hogy mi várható a nap folyamán: szondáznak a raktárban, de aggodalomra semmi ok, a kínai szonda csak normál értéket tud mutatni.
Borítékosztás várható a bérszámfejtésen, így érdemes megnövekedett forgalomra számítani a kürtős kalácsosnál.
Este tiszta, derült égbolt várható, jó látási viszonyokkal, erre számítson, aki más feleségével ül kocsiba a parkolóban.

És most végre, amire mindenki várt. Szóljon élőben innen a stúdióból a Kisapám. Küldi Egerszászi Laci a hűtőházi haveroknak túlórához, Jocónak, akinek véget ért a kamu táppénz, Irénkének azzal, hogy a Barbival tényleg csak pont egy irányba mentek szerdán, Lócinak a bélmosóba jó ebédhez, és mindenkinek, aki szereti.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!