Tegyük közösen még szebbé a karácsonyt!

Forrás: Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és támogatói – az OTP Bank, a Westend Bevásárlóközpont, az MVM Csoport és a Smile Palacsinta – folytatják a „Mindenki Karácsonya” jótékonysági rendezvény hagyományát, és ha más formában is, de örömet és meglepetést szereznek közel 2000 hátrányos helyzetű gyereknek és családjuknak.

Az OTP Bank készségfejlesztőkkel, színezőkkel, társasjátékokkal és könyvekkel, míg a Westend plüsstakaróval, hátizsákkal és csokival kedveskedik a gyerekeknek. A Gyermekmentő Szolgálat is beletesz 600 plüssfigurát ezekbe az ajándékcsomagokba.

Az MVM Csoport felajánlásaként 170 karácsonyi ajándékcsomagot – plüssfigurákat, kifestőkönyveket és készségfejlesztő füzeteket – oszt ki hátrányos helyzetű és/vagy értelmileg sérült gyerekeknek Székesfehérváron, Fóton és a környező településeken.

Az immár 22. éve megrendezett Mindenki Karácsonya jótékonysági rendezvényre idén a járvány miatt „érintésmentesen” kerül sor.

A meglepetéscsomagokat a Zuglói Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, a Hungária Általános Iskola és Kollégium, a Budapest XVIII. kerületi SOFI Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye, a Budapest III. Kerületi Szent Miklós Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, Kollégium és Gyermekotthona, a Vakok Intézete és a Terézvárosi Családok Átmeneti Otthonának hátrányos helyzetű gyermekei kapják.

A budapesti intézményeken kívül az NGYSZ további 1200 ajándékot ad a fóti Lovasterápiás Központjába fejlesztésre járó rászoruló gyerekeknek, illetve a Devecser környéki hátrányos helyzetű településeken élő gyerekeknek, többek között Karakószörcsökre, Kiscsőszre, Iszkázra, Kertára, Veszprémgalsára, Noszlopra, Káptalanfára, Vidre és Dabronyra.

A Gyermekmentő Szolgálat örömmel vállalta szponzoraival együtt, hogy ajándékaikkal több ezer gyermek és sok család karácsonyát szebbé és boldogabbá tegyék.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!