Látogatási tilalmat vezettek be Budapesten

Forrás: semmelweis.hu
Látogatási tilalom bevezetésével igyekeznek megakadályozni, hogy a járvány a klinikák betegeit is veszélyeztesse.

2021. október 21-től látogatási tilalmat vezettek be a Semmelweis Egyetemhez tartozó Városmajori Szív-és Érgyógyászati, a Pulmonológiai, a Belgyógyászati és Hematológiai, a Belgyógyászati és Onkológiai, valamint az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán.A Semmelweis Egyetem által kiadott közlemény szerint a súlyos-kritikus állapotú, hosszú ideje az egyetemen fekvő beteg esetén a klinika igazgatója egyedileg, alkalmanként 1-1 hozzátartozónak adhat engedélyt a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására. A rektori utasítás visszavonásig érvényes. Az intézkedésre a koronavírus járvány és a szezonális fertőzések elkerülésének érdekében került sor.

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!