Pisiljen a telefonjára!

2010. 11. 11.
Szerző: Szimpatika
Korábban a telefonok arra voltak jók, hogy telefonálhassunk velük. Ma már videókat nézünk rajta, vagy az e-mailjeinket fogadjuk vele. A legújabb fejlesztés amit a telefonokra terveztek azonban minden eddigi dolgot felülmúl.

Mindenki szereti tudni, hogy nem szenved-e szexuális úton terjedő fertőzésben. De nem mindenki megy el szívesen az orvoshoz, hogy megtudja.

A The Guardian információi szerint nemsokára lehetővé válik, hogy egy USB chip méretű chipre nyálat vagy vizeletet csöpögtessünk, mely az adatokat elküldi telefonon vagy számítógépen keresztül elemzésre, ami kimutatja, hogy van-e bármilyen szexuális úton terjedő betegségünk. A tervek szerint az eszköz 2 dollár alatt marad, és megvásárolható lesz automatákból, szex-klubbokban, drogériákban is.

De, mint a legtöbb új technológia ez az alkalmazás is egy kétélű kard. Ha egy lányt megkér az ember, hogy ugyan pisiljen már rá a telefonra, az azt feltételezi, hogy bizalmatlan a lánnyal szemben, mert azt feltételezi róla, hogy könnyű életű. Az óvszer használat ennél sokkal egyszerűbb, mert lehet arra hivatkozni, hogy a terhesség megakadályozása a cél.

Vagy mi van abban az esetben, ha egy férfiról derül ki, hogy elkapott valamilyen betegséget? Vagy megkéri a férfit, mutassa meg, milyen választ kapott az elküldött tesztre? Hála a Facebooknak, a világ percek alatt értesülni fog róla. Mármint abban az esetben, ha a nő így akar bosszút állni.


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!