Segítsen kutyájának a tűzijáték alatt!

Forrás: Akela Állatpatika
A legtöbb kutya számára ez az ünnep félelemben telik, és ezektől a stresszhelyzetektől nemcsak a kutyák, hanem a féltő gazdik is rettegnek.

Az augusztus 20-ai államalapítás ünnepére idén minden eddiginél nagyobb tűzijátékkal készülnek a szervezők. Ha tehetjük, aznap este ne hagyjuk kedvencünket magára, maradjunk vele zárt térben. Sétáljunk, játszunk vele délután, hogy estére kifáradjon, pihenni tudjon.

Vannak állatok, akiknek oly mértékű stresszt okoz a tűzijáték, hogy szükséges lehet nyugtató készítmények alkalmazása is. Ezek a termékek biztonsággal alkalmazhatók, használatukkal kedvenceink könnyebben elviselik a tűzijátékok, petárdák okozta hanghatásokat.  Alkalmazásukkal kapcsolatban mindig kövesse a használati útmutatót, vagy kérje ki állatorvosa véleményét, azonban érdemes lehet időben beszerezni, hogy kevesebb stresszel járjon a kedvencek számára ez a jeles nap.

Ajánlataink

Olvasna még a témában?

Nyereményjátékok

Megfejtő

Kalandozzon velünk, legyen Ön is Megfejtő!

Facebook játék

Egy könnyű kérdés – egy fantasztikus nyeremény

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!