Gyerekek karanténban – Anyaszemmel

Anyai szívemnek egyszerre nagyon nehéz, miközben repes a boldogságtól, hiszen Bori lányom egy időre hazatért a szülői házba, és lelki támaszt, gyerektársaságot, mindennapi meleg ételt, anyai ölelést kap, mert a karanténidőszak Apa által említett problémái jól megtépázták a kis szívét.

Ádám fiunk is nehezen birkózik meg az együtt élni vagy nem találkozni helyzetekkel, mert normál időkben nem valószínű, hogy minden este „miniházasságban”, otthon ülve, kettesben töltené az idejét a barátnőjével. Gergő és Bence az online tér összes lehetőségét kihasználva, ketten készülnek Bence emelt informatika érettségijére, két külön helyszínen. Én persze múlt századi vagyok, de állítják, hogy jól megy a dolog.

Dávid és Réka pedig boldog, hogy újra itthon kell tanulni, nincs korai kelés, reggeli rohanás, az órák sokkal gördülékenyebbek, mint egy éve, és ha elmarad egy-két visszaküldés, anya sem stresszel már annyira. Az első online hetet teljesen egyedül megoldották, mert úgy alakult, hogy mindketten reggeltől estig dolgoztunk, nagyon büszke vagyok rájuk! Amikor hazatelefonálok, azt érzem, ők rendben vannak: Réka veszi fel, éppen bepakolta a mosogatógépet, minden lecke készen van, Dávid elment bicajozni a haverokkal, Bence a barátnőjével sétál a tóparton, és állítólag órájuk is volt, Réka, a „kis háziasszony” pedig mindent felügyel...

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!