Ahol nem karácsonyi ajándékra vágynak

Szerző: Szimpatika
Vannak olyan települések az országban, ahol az óvodásoknak az jelentené a legnagyobb örömet, ha hozzájuthatnának az élethez szükséges alapvető eszközökhöz: ruhákhoz és tisztálkodószerekhez. Ebben segít az Örökbe fogadok egy ovit! mozgalom.

Ez az év mindenki számára sok nehézséggel járt, és ugyan az ünnepek előtt és alatt sokan jótékonykodnak, abba azonban már nem igazán merünk belegondolni, hogy milyen mindennapi nehézségekkel kell megküzdenie azoknak az óvodás gyerekeknek, akiknek az a legnagyobb vágyuk, hogy ne kelljen a téli reggeleken fázva és éhesen indulniuk az óvodába.

Az Örökbe fogadok egy ovit! mozgalmat Barát Hella indította azért, hogy bárki segíthessen akár élelmiszerrel, akár tárgyi adományokkal azoknak a kicsiknek, akiknek nem adatott meg, hogy olyan szerencsés körülmények között élhessenek, ahol magától értetődő: van mit felvenni a legnagyobb hidegben is, és minden nap lesz vacsora az asztalon. Biztosak lehetünk abban, hogy a hátrányos helyzetű óvodáknak eljuttatott adományok a lehető legjobb helyre kerülnek. Mi is örökbe fogadtunk egy ovit, és miután meglátogattuk a gyerekeket, elhatároztuk, hogy igyekszünk felhívni a figyelmet erre a fontos kezdeményezésre, hogy a karácsonyi csoda egész évben kitartson…

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.
A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olvasna még a témában?

A nyitólapról ajánljuk

Friss cikkeink

Hírlevél

Feliratkozom a Szimpatika hírlevelekre, ezzel elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatóban olvasható feltételeket, és hozzájárulok, hogy a szimpatika.hu a megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön, valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen.

Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

A hírlevélküldő szolgáltatás nem támogatja a freemail.hu-s és citromail.hu-s címeket, ilyen címek megadása esetén hibák léphetnek fel!
Kérjük, használjon más e-mail szolgáltatót (pl: gmail.com)!